Ansigtszoneterapi – for fysisk og mental balance

Ansigtszoneterapi er en moderne terapiform med rødder i de gamle kinesiske, vietnamesiske og indianske teknikker.


Via nervepunkter, akupunkturpunkter og reflekszoner i ansigtet samarbejdes med centralnervesystemet om at behandle en lang række fysiske og neurologiske sygdomme/symptomer på meget effektiv vis.

Behandlingen er samtidig yderst behagelig og afstressende – ren selvforkælelse!

ansigtszoneterapi

Sådan fungerer ansigtszoneterapi

Med ansigtszoneterapi arbejdes primært med at fjerne ÅRSAGEN til sygdommen/problemet og ikke blot de heraf opståede symptomer i kroppen! En afsluttende lymfedrænage hjælper desuden de frigivne affaldsstofferne ud af kroppen.

Da behandlingen skaber balance i både krop og sind og derved reducerer produktionen af stresshormoner, er den derfor samtidig yderst effektiv mod stress og hertil relaterede symptomer.

 

Eksempler på symptomer/sygdomme, hvor ansigtszoneterapi giver gode resultater:

Fordøjelsesproblemer
Svækket immunforsvar
Hovedpine/migræne
Binyretræthed
Ansigtslammelser/føleforstyrrelser
Overvægt
Menstruationsproblemer
Hedeture
Gigt- og ledsmerter
Stofskifteproblemer
Stress


Forebyggelse og wellness med ansigtszoneterapi

  • Ansigtszoneterapi er ikke kun forbeholdt symptom- og sygdomsbehandling, men har også en yderst forebyggende effekt, idet afbalanceringen af meridianbanerne (energistrømningerne) skaber et friere energiflow rundt til alle organerne og derved støtter kroppens egen helingsproces fremadrettet.
  • Og så er ansigtszoneterapi samtidig en fantastisk dejlig og meget afslappende behandling, der desuden virker både muskelopstrammende og rynkeudglattende – altså ren selvforkælelse, enten til dig selv eller som gave til én, du synes fortjener noget ganske særligt.

Ansigtszoneterapi består af en grundbehandling indeholdende 7 forskellige faser med hver sin funktion.
I grundbehandling afdækkes kroppens største ubalance (den tilgrundlæggende årsag), i hvilken der tages udgangspunkt under hele behandlingen.

Der arbejdes med fingrene på nøje afgrænsede zoner og nerve-/akupunkturpunkter i ansigtet, som har direkte forbindelse med (reflekterer til) de specifikke organer, legemsdele, hormonkirtler og hjernedele med deres tilhørende funktioner.

Efter grundbehandlingen suppleres med relevante teknikker, der er specifikt målrettet de aktuelle symptomer. Disse foregår primært ved tryk på punkter, der reflekterer til de pågældende neurologiske og fysiske placeringer på kroppen.

I en fuld behandling med ansigtszoneterapi udføres således:

Diagnosticering af sygdoms-/symptomårsag
Behandling af denne
Lymfedrænage
Afbalancering af kroppens organer, hormonkirtler, sanser, hjerne- og nervemæssige funktioner samt fysiske legemsdele
Behandling af aktuelle symptomer
Stimulering af den psykiske tilstand

Der afsluttes med en behagelig og afstressende ansigts- og hovedbundsmassage.

 

ansigtszoneterapi

Vil du forkæle én, du holder af med denne skønne behandling? 

 

Pris

1 behandling á 60 min. 500 kr.

Der er mulighed for køb af “klippekort” til 3, 5 og 8 behandlinger med rabat.

 

 

Udtalelser fra kunder, der har haft rigtig god gavn af ansigtszoneterapi

Kitty, Nyborg, 85 år:

Jeg har gennem mere end 15 år lidt af trigenimus neuralgi, som er en meget smertefuld lidelse i ansigtsnerverne. Da det på et tidspunkt blev så smertefuldt for mig at snakke og børste tænder, og jeg kun kunne spise flydende kost, foreslog min veninde mig at prøve ansigtszoneterapi hos Karin. Og da det kun kunne blive bedre, havde jeg ingen betænkninger ved at give det en chance.

Allerede efter den første behandling med ansigtszoneterapi mærkede jeg en forbedring, og det blev bedre og bedre for hver gang. Smerterne kunne ind imellem komme lidt tilbage, men forsvandt hurtigt igen, hvor de tidligere var konstante over længere tid.

Og nu er smerterne helt væk og har været det gennem flere måneder. Alt er godt, og min livskvalitet er blevet meget bedre på flere måder. Det betyder bl.a. meget for mig, at jeg ikke længere behøver at være nervøs for at tage ud til forskellige arrangementer af frygt for at smerterne skal blusse op. Jeg er også blevet meget bedre til at slappe, har lettere ved at falde i søvn og min søvnkvalitet er blevet meget bedre.

Efter selve behandlingen oplever jeg at have så meget ro i hele kroppen, og den svimmelhed, jeg døjer med, er også mindre efter behandlingen. Hvis jeg havde råd til det, ville jeg komme hver uge!

Jeg er så glad for at have fået det så godt, og jeg snakker om det til alle, jeg kender og anbefaler dem at prøve ansigtszoneterapi til at afhjælpe deres gener.

 

 Clara Jensen, Odense:

Ansigtszoneterapi er en meget stor behagelig og nydelsesfuld oplevelse, som jeg mærker i hele kroppen, og jeg personligt havde stærke fornemmelser, som gjorde mig godt og afslappet.

Umiddelbart havde jeg ikke noget specifikt formål eller forventninger til behandlingen ud over selve nydelsen.

Jeg oplevede dog allerede efter første behandling, at jeg ikke længere skar tænder eller spændte i kæberne om natten, og jeg sover nu fuldstændig afslappet og vågner helt uden spændinger.

Der ud over har jeg fået meget mere ro i mit knæ, som er plaget af slidgigt. Under selve behandlingen mærkede jeg en rar og dulmende fornemmelse i knæet, og kunne efterfølgende undlade at tage smertestillende i længere tid.

Jeg har fortalt mine venner om mine oplevelserne med ansigtszoneterapi og har anbefalet dem selv at modtage denne behandling.

En meget vigtig ting at tage med er samtalen med Karin inden behandlingen starter samt efterfølgende.

 

Esther Ertbirk, 75 år, Nyborg:

Siden jeg var helt lille, har jeg haft problemer med forstoppelse. Jeg har prøvet alle midler uden effekt og er blevet undersøgt på kryds og tværs, uden der kunne findes en forklaring på mit problem. Der gik altid flere dage imellem og nogle gange helt op til 14 dage!

I starten kom jeg til ansigtszoneterapi hos Karin en gang om ugen, og allerede efter 2-3 behandlinger begyndte der at komme gang i maven. Nu fungerer det hver dag, og jeg oplever en helt ny lethed, og min oppustethed er helt væk. Min hovedpine er også forsvundet, og min søvnkvalitet er blevet meget bedre.

Derudover er jeg blevet meget bedre til at slappe af generelt, jeg har fået meget mere ro i mit liv og tager alting meget mere afslappet. Jeg spiser også langsommere og nyder min mad meget mere. Jeg er i det hele taget blevet bedre til at passe på mig selv og som en ekstra bonus er mine piskesmældssmerter også aftaget.

Selve behandlingen er så afslappende, at jeg ofte falder i søvn ind imellem, og så den så behagelig, at jeg altid ønsker, at den ikke må stoppe igen.”

 

Søren, Kerteminde:

Jeg havde gennem mange år lidt af en nærmest konstant hovedpine, som havde stor påvirkning på mit velvære og humør i hverdagen.

Jeg havde prøvet en del forskellige behandlingsformer for at lindre hovedpinen og var lidt skeptisk, da min kone, efter at have søgt på nettet efter nye løsninger, foreslog mig ansigtszoneterapi. Men da jeg efterhånden havde fået et stort forbrug af smertestillende piller, var jeg klar til at prøve alt.

Allerede efter de første par behandlinger oplevede jeg en ændring i hovedpinens karakter – fra trykken til summen, og der blev for hver behandling længere og længere intervaller mellem hovedpinerne.

Der er stadige et par dårlige dage ind imellem, men det kan som regel relateres til dårlig søvn og for lidt væske. Og mit pilleforbrug er nu kraftigt reduceret.

Selve behandlingen med ansigtszoneterapi er utrolig behagelig og meget afslappende, og man føler sig helt ladet op efterfølgende.

Da jeg selv har haft så stor glæde af ansigtszoneterapi, vil jeg gerne anbefale det til andre også.

 

Se alle de glade anmeldelser af behandlingen her:

anmeldelser az

 

 

 

Ansigtszoneterapien er udviklet af Lone Sørensen, som også har skrevet en bog om behandlingen

 

Skriv Facebook kommentar