OBS. KLINIKKEN HOLDER ORLOV         

Ansigtszoneterapi

Ansigtszoneterapi er en spændende moderne terapiform med rødder i de gamle kinesiske, vietnamesiske og indianske teknikker.

Behandlingen er yderst behagelig og virker meget afstressende for både krop og sind – ren selvforkælelse!

Du kommer i en dejlig meditativ tilstand under behandlingen, og der er stor sandsynlighed for, at du vil svæve hele vejen hjem fra klinikken.

Sådan virker behandlingen

Via nervepunkter, akupunkturpunkter og reflekszoner i ansigtet samarbejdes med centralnervesystemet om at behandle en lang række fysiske og neurologiske sygdomme/symptomer på meget effektiv vis.

Med ansigtszoneterapi arbejdes primært med at fjerne ÅRSAGEN til sygdommen/problemet og ikke blot de heraf opståede symptomer i kroppen!

En afsluttende lymfedrænage hjælper desuden de frigivne affaldsstofferne ud af kroppen.

Da behandlingen skaber balance i både krop og sind og derved reducerer produktionen af stresshormoner, er den derfor samtidig yderst effektiv mod stress og hertil relaterede symptomer.

Ansigtszoneterapi kan bl.a afhjælpe disse ubalancer:

♥  Fordøjelsesproblemer
♥  Stress
♥  Ubalancer i immunforsvaret
♥  Hovedpine/migræne
♥  Binyretræthed
♥  Overvægt
♥  Hormonelle ubalancer
♥  Gigt- og ledsmerter
♥  Stofskifteproblemer
♥  Demens
♥  Ansigtslammelser/ føleforstyrrelser

Da jeg pludselig gik ned med en arbejdsrelateret belastningsreaktion/stress, tog jeg straks kontakt til Annakarin i håb om hjælp lige nu og her. Læs mere ...

Jeg var heldig at få en tid samme dag, og den ro behandlingen gav mig, var ubeskrivelig!

Jeg valgte at blive behandlet én gang om ugen i nogle uger, og hver gang jeg gik derfra, havde jeg genvundet lidt af min indre ro.

Det var ikke kun den fysiske behandling, der gjorde mig godt. Også mine fine samtaler med Annakarin, som er et utrolig dejligt menneske – lyttende, empatisk, positiv og nærværende. Det gav mig styrken til at komme videre med at få taget hånd om min tilstand.

I det første stykke tid var jeg ikke i stand til noget som helst, og her var Karin en fantastisk brandslukker.

Jeg er sikker på, at ansigtszoneterapien og samtalerne har været alt afgørende for mig for at kunne genvinde lidt af min styrke og dermed give mig overskuddet, der skulle til for at komme videre.

Jeg er bestemt ikke ude af min stress, men er på vej – godt hjulpet.

Selve behandlingen vil jeg beskrive som nærmest magisk. Annakarin gennemgår hele mit ansigt på en behagelig masserende måde, og nogle steder er mere følsomme end andre. Under behandlingen er der dejlig afslapningsmusik – ellers helt stille. Efter behandlingen har jeg hver gang følt en behagelig træthed i hele kroppen.

Hvis jeg igen kommer i en situation, hvor jeg er ude af stand til noget, vil jeg igen søge Annakarin, så hun kan slukke min brand.

Tak for dig, Annakarin.

Gitte

Nyborg

Jeg henvendte mig til Annakarin, fordi jeg følte mig utrolig træt og drænet for energi i hele kroppen. Læs mere ...
Jeg valgte ansigtszoneterapi, fordi jeg havde hørt og læst om andre, som havde gode erfaringer med behandlingerne hos Annakarin.
I mit behandlingsforløb med ansigtszoneterapien har jeg fået min energi tilbage, og jeg er blevet bedre til passe på mig selv.

Annakarin er en utrolig dygtig og meget professionel behandler, hun er en meget rolig person, som får en til at slappe af og nyde hver behandling.

Jeg har flere gange opfordret venner og bekendte til få ansigtszoneterapi hos Karin og fortalt, hvad de går glip af.

Anniz

Nyborg

Siden jeg var helt lille, har jeg haft problemer med forstoppelse. Jeg har prøvet alle midler uden effekt og er blevet undersøgt på kryds og tværs, uden der kunne findes en forklaring på mit problem. Læs mere ...
Der gik altid flere dage imellem og nogle gange helt op til 14 dage!

I starten kom jeg til ansigtszoneterapi hos Annakarin en gang om ugen, og allerede efter 2-3 behandlinger begyndte der at komme gang i maven. Nu fungerer det hver dag, og jeg oplever en helt ny lethed, og min oppustethed er helt væk. Min hovedpine er også forsvundet, og min søvnkvalitet er blevet meget bedre.

Derudover er jeg blevet meget bedre til at slappe af generelt, jeg har fået meget mere ro i mit liv og tager alting meget mere afslappet. Jeg spiser også langsommere og nyder min mad meget mere. Jeg er i det hele taget blevet bedre til at passe på mig selv og som en ekstra bonus er mine piskesmældssmerter også aftaget.

Selve behandlingen er så afslappende, at jeg ofte falder i søvn ind imellem, og så den så behagelig, at jeg altid ønsker, at den ikke må stoppe igen.

Esther

Nyborg

Jeg har gennem mere end 15 år lidt af trigenimus neuralgi, som er en meget smertefuld lidelse i ansigtsnerverne. Læs mere ...
Da det på et tidspunkt blev så smertefuldt for mig at snakke og børste tænder, og jeg kun kunne spise flydende kost, foreslog min veninde mig at prøve ansigtszoneterapi hos Annakarin. Og da det kun kunne blive bedre, havde jeg ingen betænkninger ved at give det en chance.

Allerede efter den første behandling med ansigtszoneterapi mærkede jeg en forbedring, og det blev bedre og bedre for hver gang. Smerterne kunne ind imellem komme lidt tilbage, men forsvandt hurtigt igen, hvor de tidligere var konstante over længere tid.

Og nu er smerterne helt væk og har været det gennem flere måneder. Alt er godt, og min livskvalitet er blevet meget bedre på flere måder. Det betyder bl.a. meget for mig, at jeg ikke længere behøver at være nervøs for at tage ud til forskellige arrangementer af frygt for at smerterne skal blusse op. Jeg er også blevet meget bedre til at slappe, har lettere ved at falde i søvn og min søvnkvalitet er blevet meget bedre.

Efter selve behandlingen oplever jeg at have så meget ro i hele kroppen, og den svimmelhed, jeg døjer med, er også mindre efter behandlingen. Hvis jeg havde råd til det, ville jeg komme hver uge!

Jeg er så glad for at have fået det så godt, og jeg snakker om det til alle, jeg kender og anbefaler dem at prøve ansigtszoneterapi til at afhjælpe deres gener.”

Kitty

Nyborg

Ansigtszoneterapi er en meget stor behagelig og nydelsesfuld oplevelse, som jeg mærker i hele kroppen. Læs mere ...
og jeg personligt havde stærke fornemmelser, som gjorde mig godt og afslappet.

Umiddelbart havde jeg ikke noget specifikt formål eller forventninger til behandlingen ud over selve nydelsen.

Jeg oplevede dog allerede efter første behandling, at jeg ikke længere skar tænder eller spændte i kæberne om natten, og jeg sover nu fuldstændig afslappet og vågner helt uden spændinger.

Der ud over har jeg fået meget mere ro i mit knæ, som er plaget af slidgigt. Under selve behandlingen mærkede jeg en rar og dulmende fornemmelse i knæet, og kunne efterfølgende undlade at tage smertestillende i længere tid.

Jeg har fortalt mine venner om mine oplevelserne med ansigtszoneterapi og har anbefalet dem selv at modtage denne behandling.

En meget vigtig ting at tage med er samtalen med Annakarin inden behandlingen starter samt efterfølgende.

Clara

Odense

Jeg havde gennem mange år lidt af en nærmest konstant hovedpine, som havde stor påvirkning på mit velvære og humør i hverdagen. Læs mere ...
Jeg havde prøvet en del forskellige behandlingsformer for at lindre hovedpinen og var lidt skeptisk, da min kone, efter at have søgt på nettet efter nye løsninger, foreslog mig ansigtszoneterapi. Men da jeg efterhånden havde fået et stort forbrug af smertestillende piller, var jeg klar til at prøve alt.

Allerede efter de første par behandlinger oplevede jeg en ændring i hovedpinens karakter – fra trykken til summen, og der blev for hver behandling længere og længere intervaller mellem hovedpinerne.

Der er stadige et par dårlige dage ind imellem, men det kan som regel relateres til dårlig søvn og for lidt væske. Og mit pilleforbrug er nu kraftigt reduceret. Selve behandlingen med ansigtszoneterapi er utrolig behagelig og meget afslappende, og man føler sig helt ladet op efterfølgende.

Da jeg selv har haft så stor glæde af ansigtszoneterapi, vil jeg gerne anbefale det til andre også.

Søren

Kerteminde

Forebyggelse og wellness med ansigtszoneterapi

Ansigtszoneterapi er ikke kun forbeholdt symptom- og sygdomsbehandling, men har også en yderst forebyggende effekt, idet afbalanceringen af meridianbanerne (energistrømningerne) skaber et friere energiflow rundt til alle organerne og derved støtter kroppens egen helingsproces fremadrettet.

Ansigtszoneterapi er samtidig en fantastisk dejlig og meget afslappende behandling, der desuden virker både muskelopstrammende og rynkeudglattende

– altså ren selvforkælelse, enten til dig selv eller som gave til én, du gerne vil glæde med en ganske særligt oplevelse.

Ansigtszoneterapi og infrarød saunabehandling

Ansigtszoneterapi kan med fordel kombineres med infrarød saunabehandling.

Den velgørende infrarøde varme understøtter effekten af ansigtszoneterapi og tilfører din krop endnu mere afspænding og indre ro.

Du modtager behandlingen med ansigtszoneterapi imens du ligger og nyder den velgørende varme i saunatunnelen.

Læs mere om infrarød saunabehandling og dens mange helsevirkende effekter her

Modtag et gavekort på 150 kr. til din første behandling

Jeg vil gerne byde dig velkommen til Liv i Balance med lidt ekstra forkælelse til dig. 


♥  Gavekort på 150 kr. til din 1. behandling

♥  1 flaske hybenkerneolie m. rosenduft
     ved dit første besøg i klinikken

♥  Vind en valgfri behandling hver måned 

♥  Tips til en sund og smuk hud

 

Du får det hele med tilmeldingen til nyhedsbrevet, som til enhver tid kan afmeldes igen!

Forkælelsesabonnement med ansigtszoneterapi

Forkælelses abonnement med ansigtszoneterapi

Nu kan du også abonnere på ansigtszoneterapi, så du kommer ind i et skønt flow af selvforkælelse.

Regelmæssig behandling medvirker endvidere til at lindre dine nuværende gener og til at forebygge ubalancer både fysisk og mentalt.  

Giv et gavekort til ansigtszoneterapi

Glæd én du holder af med en skøn forkælelse med ansigtszoneterapi.

Det er en meget personlig gave, som helt sikkert vil blive positivt modtaget.

Jeg har gennem længere tid gået til en kombinationsbehandling ved Annakarin af både ansigtzoneterapi og infrarød varmebehandling.

Jeg kan varmt anbefale dette.

Det har nedsat mine smerter, givet langt bedre nattesøvn, nedsat spændinger i musklerne og mere overskud og ro indeni i hverdagen.

Mette

Af hjertet tak Annakarin

Sidder nu med benene oppe efter et enormt givende og beroligende besøg hos dig.

Ansigtszoneterapi er da noget af det mest fantastiske.

Lige nu er jeg fyldt med en ro i kroppen, der er helt vidunderlig.

Kommer bestemt igen!

Gitte

Jeg har nydt en ansigts zoneterapi og infrarød sauna hos Annakarin, og det var en super dejlig oplevelse og meget afslappende.

Foruden at være omsorg, nydelse og kærlig tid til dig selv – så får du også anslyseret ansigtet, og hvilke områder i kroppen der er i ubalance – og det er så de områder der bliver ekstra behandlet – så de kan oprette balancen igen.

Jeg kan på det varmeste anbefale en behandling hos Annakarin,som foruden at være en dygtig behandler, også er enormt sød og rar og tryg at være i rum med.

Marlene