Blomkålspizzabund med fyld
Ingredienser til en bradepande pizzabund:
700 gram blomkål
140 gram revet ost
3 æg
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader
Riv blomkål på det fineste rivejern på din foodprocessor
Hæld kogende vand over og lad stå i nogle minutter og hæld vandet fra. Brug nogle rene viskestykker til at presse vandet ud af blomkålen. Der er meget vand – så der skal presses hvis pizzaen skal blive sprød.
Kom æg og ost i rør godt.
Fordel den færdige masse på et stykke bagepapir i bradepanden. Jeg bruger hænderne til at presse det ud. Bag den i ovnen i Ca 10-14 min til den er gylden.
Tag den derefter ud og lad den køle lidt af inden og den løftes forsigtigt fra papiret.
Kom det ønskede fyld på og kom den i ovnen igen 5-8 min.
Jeg har brugt tomatsauce bestående af løg, hvidløg, hakkede tomater og oregano samt squash og peberfrugter som jeg har varmet op på panden til det var mørt samt rødløg.
Jeg har pyntet med ruccula og revet parmesan.

Sunde opskrifter til din aftensmad:
Fiskefrikadeller
med salsa
Kyllingeboller
med karry
Wok med
marineret tofu
Chili con carne
med rødkålssalat
Tomatsuppe
med linser

Flere sunde opskrifter til dagens måltider:

Få en madplan fyldt med sunde opskrifter
Er du træt af altid at skulle “finde på noget”?
Og får du bare aldrig lavet den madplan, der ville gøre livet så meget lettere for dig?
Så har jeg lavet alt arbejdet for dig:
En smart digital madplan til dine hverdagsmåltider i 8 uger – fyldt med spændende og sunde opskrifter lige til at downloade og printe ud.

