Online work-shop:

‘Få boostet motivationen til dit sunde liv’

Motivation er det helt afgørende element for succes, når du ønsker at gennemføre en forandring i dit liv, uanset om det drejer sig om vægttab, rygestop, livsstilsændring eller en anden sundhedsskabende forandring i dit liv.

Du kan have de bedste intentioner, men hvad hjælpe det, hvis motivationen kun holder de første par uger??

Din motivation skal være stærk nok til at holde helt i mål – og sejrer, når du møder udfordringer undervejs.

Med dette unikke online kursus får du derfor et kærligt, men effektivt skub til at tage godt fat i din motivation og komme ud af starthullerne med nogle helt nye redskaber, som du garanteret aldrig tidligere har brugt til at skabe dit sunde liv.

Motivationskurset booster din proces med masser af selvkærlighed, selvtillid og kampgejst til at arbejde dig sikkert i mål med din forandring.

Forløbet henvender sig til dig, der er klar til at prioritere dig selv og dit behov for forandring nu

– og måske har det på samme måde som nogle af mine tidligere kursister havde det før de startede på forløbet:

✓  Du mangler et spark til at leve sundere og ad den vej få mere energi

✓  … har svært ved at holde fast i de sunde vaner, især når du bliver stresset og træt

✓  … gerne vil være bedre til at vise omsorg for mig selv i stedet for at gøre og spise, hvad andre forventer

✓  … er gået i stå med din vægttabsproces og mangler motivation til at komme i gang igen

✓  … gerne vil lære at arbejde med din motivation generelt og dermed opnå de forandringer, du ønsker i livet

✓  … har en masse viden om sund kost, men har svært ved at omsætte det i praksis

✓  … har brug for redskaber til at blive bedre til at holde fast i de gode forandringer, du allerede har foretaget

✓  … mangler motivation til at tabe dig og behandle din krop bedre og få mere ud af livet

✓  … gerne vil opnå en sundere livsstil med mindre sukkertrang

✓  … føler at du er “faldet i et hul” og har brug for hjælp til at blive hevet op igen

Jeg har været rigtig glad for dit kursus. Jeg fik bestemt løftet min motivation – helt fra 0 til 8.

Jeg ønskede at få motivation til at komme igang med en sundere livsstil igen. Det føltes som om jeg var faldet lidt i et “hul” inden jeg startede, så jeg manglede noget hjælp til at komme op igen.

Det var meget rart at få arbejdet i dybden med min motivation, selvom det også var den største udfordring på kurset. Men det hjalp faktisk en del at have gjort det og gået all-in.

Der kom så mange gode spørgsmål i trin 2, som kan hjælpe mig med at finde mine motivationsfaktorer til at holde motivationen oppe, og jeg fik sat tingene i perspektiv i forhold til fremtiden.

De positive bekræftelser fra trin 3 vil jeg have hængt op, så jeg kan se dem og få min motivation holdt i gang. Det skal være min nye start for mig.

Selv om det var et online kursus, synes jeg, at du var meget til stede alligevel. Jeg følte at du lyttede på mails, så jeg bare kunne skrive, hvis der var det mindste spørgsmål. Og på Facebook var du også god til at kommentere i gruppen, så alle hele tiden kunne holde fokus på processen.

Dit materiale var rigtig godt, og det var skønt at man kunne lytte/bruge materialet i sit eget tempo. Det er en stor hjælp i en travl hverdag og godt, at man altid kan gå tilbage og benytte det igen.

Jeg vil helt klart kunne anbefale dit motivationskursus til andre, som var samme “sted” som jeg.

- Mie

Stærk motivation er afgørende for din succes

Manglende eller utilstrækkelig motivation er én af de allermest almindelige årsager til, at en forandringsproces som fx vægttab, rygeophør eller livsstilsændring ryger i vasken efter kortere eller længere tid.

Og hvad der er endnu værre – det efterlader dig med en trist følelse af nederlag og skår i selvværdet.

Det er derfor helt essentielt for dig at bruge tid og energi på styrke din motivation, inden du næste gang indstiller dig både fysisk og mentalt på at gennemføre en ønsket forandring.

Kun på den måde kan det blive dit mest vellykkede

– og sidste forsøg.

motivation til vægttab

Motivationskurset IKKE til dig, der har brug for:

  • en decideret slankekur
  • et forløb med kostplaner og motionsprogram
  • et quick-fix til vægttab og en sund livsstil

– og det er slet ikke til dig, der IKKE er klar til at arbejde med dig selv både på det følelsesmæssige og mentale plan!

Jeg tilmeldte mig kurset ’Få boostet motivationen til dit sunde liv’, fordi jeg slet ikke kunne komme igang med at leve sundt selv om min krop skriger på forandring.

Jeg havde det svært med min vægt og havde problemer med at holde motivationen for at skabe en sund livsstil.

Under forløbet blev jeg bl.a bevidst om, at jeg behandler mig selv urimelig hårdt. Jeg bruger unødvendig meget energi på at alle de daglige kampe, om jeg skal spise det slik eller ej.

Jeg har desuden fået øjnene op for, hvad jeg byder mig selv, og at det klart vil være nemmere at sætte i system, hvornår jeg må spise søde sager og hvor meget.

Med kurset har jeg desuden fået større indsigt i mine motivationsfaktorer og fået rigtig god støtte til min proces undervejs.

Annakarin er meget motiverende og positiv og er en dygtig og kompetent underviser, der virkelig brænder igennem – selvom kurset er online.

- Nynne

Din motivation skal holde hele vejen i mål

Selvom du har et stort ønske om at leve sundt og egentlig godt ved, hvad der skal til i forhold til både kost og livsstil generelt, så kræver det altså en bomstærk og toptunet motivation at tage det afgørende skridt – og ikke mindst at holde fast hele vejen i mål.

Det er simpelthen et MUST!

Hvis du er som de fleste, så har du nok allerede prøvet at starte op på et hav af kure og kostretninger, oftest med en god portion motivation

– i hvert fald til en start.

Måske har du også flere gange oplevet, at motivationen desværre kun holdt de første par uger, eller indtil fristelserne blev alt for store – og tålmodigheden og selvdisciplinen for lille.

Og det er så nemt at falde tilbage i de gamle vaner og mønstre og blive enig med dig selv om, at du jo “bare” kan starte igen på mandag.

Det slider rigtig hårdt på din selvtillid og selvrespekt, når du gang på gang “svigter” dig selv, fordi du ikke kan holde, hvad du lover dig selv.

Det er derfor fuldstændig afgørende for din succes, at din er motivation er helt oppe at ringe, så du kan sætte alt ind på at lykkes.

Inden jeg deltog i kurset, var jeg ikke særlig fokuseret på at gøre noget seriøst godt for mig selv. Jeg tilmeldte mig for at få boostet min motivation til at opnå et vægttab og en sundere livsstil med mindre sukkertrang.

Under kursusforløbet steg min motivation fra 2 til 8 (på en skala fra 1-10)!

Jeg er blevet boostet til at gøre noget godt for mig selv både motionsmæssigt og kostmæssigt,  og jeg er desuden blevet inspireret til mere positiv tænkning.

Det har været godt for mig at arbejde så dybt med min motivation – jeg tænker stadig og arbejder på at få lagt alt på de rigtige hylder.

Jeg er blevet bevidst om, at det er alfa og omega at have fokus på motivationen i sin forandringsproces, ellers får man ikke startet op.

Annakarin gav god støtte undervejs med nogle gode personlige og opbyggende svar, hvilket er grunden til jeg fortsat vil følge op på min livstilændring.

Jeg vil anbefale kurset til andre, der har brug for et spark i den rigtige retning i forhold til vægttab og sund livsstil.

- Anonym

Præsentation af online kurset

Med kurset “Få boostet motivationen til dit sunde liv” får du toptunet din motivation for forandring, så den kan holde hele vejen, og du endelig kommer helt i mål med din drøm.

Ved hjælp af videoer, meditationer, øvelser og daglige boosts på SMS, guider jeg dig trin for trin i arbejdet med at styrke din motivation og troen på dig selv.

Kurset løber over 4 uger, hvor du hver uge får adgang til et nyt træningsmodul.

Du kommer til at arbejde helt i dybden med dine tanker og følelser omkring din udfordring, og du bliver helt bevidst om alt det, du drømmer om at opnå, og hvorfor det er så vigtigt for dig.

Det giver dig et solidt afsæt og en langtidsholdbar motivation, som kan holde hele vejen i mål. 

motivation til vægttab

Hvad lærer du på online kurset?

♥  At ændre på de gamle negative overbevisninger, der indtil nu har stået i vejen for at skabe den forandring, du ønsker

♥  At skabe nye positive bekræftelser, der vil støtte dig i din proces og give dig troen på, at det også kan lykkes for dig

♥  At lytte til din krop og de signaler, den prøver at sende til dig i forhold til sult og mæthed

♥  At bruge din mavefornemmelse som GPS og navigere efter den, så det bliver nemmere for dig at vælge til og fra

– både i forhold til dine madvaner og i andre situationer i livet

♥  At bruge dine madvalg til at styrke dit selvværd, så du fremover KUN får lyst til at byde dig selv det allerbedste i livet

♥  At du med masser af selvkærlighed får nemmere ved at sig nej tak til alt, hvad der ikke tjener dig og din krop

Hvilken forskel vil motivations workshoppen gøre for dig?

Når du har arbejdet seriøst med kurset og fulgt alle anvisningerne, vil du have opbygget en motivation, der er så bom-stærk, at den vil kunne bære dig hele vejen igennem enhver forandringsproces.

♥ Du vil være i stand til at rejse dig igen, hvis du ind imellem falder i med de ting, du ellers ønskede at undgå

♥ Du vil kunne tage aktive og helt bevidste valg og ikke længere være så styret af din autopilot, fordi du nu i stedet bruger din mavefornemmelse til at mærke efter, hvad der er godt for dig og din krop

♥ Du vil ikke længere skulle slås med dårlig samvittighed over at spise noget, du ikke ønskede, fordi du i samråd med din krop nu primært spiser med god samvittighed

♥ Du slipper for konstant at kritisere og bebrejde dig selv for de ting, du gør – eller ikke gør – fordi du har fået boostet din selvkærlighed så meget, at du kun har lyst til at byde dig selv de gode sager

Jeg er glad og positiv!

Jeg er i gang med trin 3 i programmet. Jeg tog Trin 1 og 2 i ét hug – det gav god mening for mig.

Trin 1 var en kæmpe øjenåbner for mig.

Historien om mig selv fortalt i 3. person gav et meget tydeligt billede af, hvad der trigger mig. Det blev også meget tydeligt at alt, hvad jeg tumler med foregår på øverste etage. Det er faktisk lidt skræmmende.

Men den viden gav mig et helt nyt syn på mig selv. Måske er jeg ikke så håbløs endda.

Trin 1 og erkendelserne dér gav mig et godt udgangspunkt for arbejdet med trin 2 – motivationen skal komme indefra og ikke fra udefrakommende faktorer.

Jeg føler mig gladere og lettere, ikke længere tungsindet. De negative tanker trænger sig gerne på i baghovedet stadigvæk. Men de får ikke lov at komme helt frem i lyset.

Alt arbejdet med øverste etage har givet en helt naturlig ro, når det gælder min mad og mit forhold til mad. Jeg har ikke brug for alle mulige stimulanser eller noget, der kan dulme følelserne. Ikke lige nu i hvert fald.

Jeg er som sagt gået i gang med trin 3 omkring begrænsende overbevisninger. JA! Jeg har da overbevist mig selv om i årevis, at jeg ingen ryggrad har og mange andre ting…

Men selvfølgelig kan jeg komme i mål med mine drømme – jeg er jo allerede på vej!

Af alle de mulige og umulige vægttabsforløb, jeg har været igennem i mit liv, så er det her det eneste, der har taget udgangspunkt i det mentale, og jeg er blevet helt overbevist om, at det er det eneste rigtige sted at starte.

- Ulla

Jeg tilmeldte mig kurset, fordi jeg var træt af jeg ikke kunne tage mig sammen til at ændre min livsstil. Jeg brugte unødig meget energi på at ” dunke” mig selv, og jeg var træt af at have yoyo vægt.

Jeg var fyldt af negative overbevisninger om at jeg ikke kunne ændre min livsstil.

Mit formål med at deltage i dit kursus var at få en høj motivationsfaktor, at ændre min livsstil og derved opnå tilfredshed med min krop og min vægt.

Tidligere har jeg kun forberedt mig ved at læse lidt bøger om sund kost. Nu ser jeg vigtigheden af at arbejde med at ændre mit mønster og mine negative overbevisninger for at kunne nå mine mål..

Og det har været meget givtigt og lærerigt for mig at arbejde så dybt med min motivation – både tanke- og følelsesmæssigt.

Dét at få følelser, ønsker, begrænsninger skrevet ned, og se det sort på hvidt var virkelig en øjenåbner. Det virkede så godt for mig.

Inden jeg gik i gang med kurset lå min motivations på en 8’er, men efter kurset var den i den grad oppe at ringe på en 10’er.

Efter at have arbejde med min motivation på kurset er mit fokus er ændret radikalt. Nu kan jeg for alvor lytte til min krop, og spise når jeg er sulten og ikke længere spise på følelserne.

Jeg har opnået et stabilt vægttab, bedre kropsbevidsthed, fokus på motion og en masse inspiration i nye opskrifter.

Og det allerbedste er at jeg har fået et helt nyt tankesæt omkring livsstil, og hvor vigtigt det er, at du selv tager ansvar for din krop, din psyke og din sundhed.

Så hvis du ønsker at tabe dig, vil jeg helt bestemt anbefale dig at tage dette kick-startprogram. Du forpligtiger dig selv på en anden måde, når du har besluttet at tilmelde dig et kursus om motivation, end hvis du bare arbejder på egen hånd.

- Gitte

Jeg var i gang med et træningsfoløb, og oplevede efter jul, at jeg havde svært ved at holde min motivation. Jeg var derfor nysgerrig på, om der var noget i dette motivationskursus, jeg kunne bygge på og blive mere bevidst omkring min motivation og mine handlingsmønstre

Jeg synes, at det har været spændende at få sat forskellige ord på processen. Jeg vil sige, at jeg har fået opdateret min værktøjskasse inden for handlingsmønstre og processer.

Det er under forløbet gået op for mig, hvor vigtigt det er, at man kontinuerligt sætter tid af til sig selv, så man kan arbejde med de ting man sætter sig for og det kan bundfælde sig. Dette er ikke et projekt, men en on-going rejse.

Der var god støtte med forskellige materialer undervejs bl.a mails, sms’er og arbejds ark. Det er også en god ide med FB gruppen, hvor man kan få vendt mange ting.

Jeg synes, at det er super fint at modtage info på forskellige måde, så man kan arbejde med netop det, du sender den dag og måske efterfølgende integrere og huske på det, der passer bedst til en selv. Noget af det bedste ved kurset var faktisk disse afvekslende input.

Inden kurset lå min motivation på 5-6 og nu er den på 8. Så jeg er godt på vej og der er stadig mere at arbejde med 🙂

Hvis du er nysgerrig på hvordan og hvorfor du gør som du gør, hvis du er villig til at arbejde med dig selv og interesseret i lærer dig selv bedre at kende, så er dette kursus en oplagt mulighed.

Du får en fint tilrettelagt program med spændende og afvekslende indhold og en mulighed for at lære dig selv bedre at kende.

Jeg tog dette kursus som et supplement til min egen indre rejse, fordi jeg var nysgerrig på hvordan jeg kunne booste min egen motivation. Jeg har fået tilført, opdateret og genfundet ting og processer til min motivationsværktøjskasse og er endnu bedre rustet til at fortsætte MIN rejse.

Tager du dette kursus, så beslut dig fra starten at afsætte nogle faste tidspunkter til fokus og koncentration om opgaverne. Brug tiden imellem opgaverne til at implementere det du har arbejdet med, så det bliver en del af DIN rejse.

God tur.

- Vibeke

Hvem er “Få boostet MOTIVATIONEN til dit sunde liv” til?

Kurset er lavet specifikt til dig, der grundlæggende drømmer om at elske og acceptere din krop, og som:

✓ mangler det afgørende skub til at komme rigtig godt fra start og herefter føle dig klar til at gå resten af vejen selv

✓ i forvejen har en stor viden om kost og træning og “bare” skal (gen)finde gejsten til at arbejde med det i praksis

✓ har prøvet alverdens kostprogrammer, men aldrig rigtig fået arbejdet med den tankemæssige del af processen

✓ har mistet troen på dig selv efter tidligere nederlag og derfor har brug for at få styrket dit selvværd og din selvkærlighed

✓ allerede er i godt i gang med at tabe dig, men er gået i stå og har brug for at få din motivation helt i top for at fortsætte
processen

✓ bare gerne vil føle dig stærk og sund og være i balance med dig selv

Kurset er derfor iKKE til dig:

÷ der har mere brug for at deltage i et længere varende individuelt vægttabsforløb – se mulighederne her

÷ der ikke er indstillet på at arbejde på et dybere plan med dig selv, dine tanke og handlemønstre

÷ der kun har fokus på tallet på vægten og derfor mister lysten og motivationen, når den ikke rykker sig nok

Som sundhedscoach og kostvejleder har jeg primært fokus på at hjælpe kvinder med at skabe en sund livsstil. Jeg arbejder ud fra et holistiske sundhedssyn, dvs med fokus på både det fysiske, tankeemæssige, følelesmæssige og den bevidsthedsmæssige del af processen.

Jeg har lavet dette motivationskursus, fordi jeg gennem mange års arbejde med flere hundrede kvinder har set, hvor altafgørende en bom-stærk motivation er, for at du kan holde fast i processen hele vejen til målet.

En stærk og langtidsholdbar motivation skal bygges på en god selvindsigt, selverkendelse, selvtillid og selvkærlighed, og det får du først, når du begynder at arbejde dybere med dig selv end blot at følge nogle fastsatte kost- og træningsplaner.

Min mission er også at få dig til at mærke den dybe glæde, stolthed og frihed, der ligger bag dit ønske om at få en slank og sund krop

– og i det hele taget at komme meget mere i kontakt med din krop og din mavefornemmelse.

Alle disse ingredienser har jeg sammensat i dette motivationsprogram, hvor jeg via online undervisningsmateriale, øvelser og opgaver og meget mere lærer dig at arbejde på en helt ny og effektiv måde med din motivation, som er det første og største skridt på vejen til målet.

Alt dette får du med i kurset:

★ Trin 1: ‘Skriv din historie’

★ Trin 2: ‘Find dine motivationsfaktorer’ – video 

★ Trin 3: ‘Begrænsende overbevisninger og positive bekræftelser – video

★ Trin 4: Mindful spisning og træning af din mavefornemmelse som GPS – video

★ Øvelser og redskaber til at styrke din motivation og din mavefornemmelse

★ Meditationslydfil

Bonusser og pris:

★ Daglige SMS’er med små kærlige boosts og refleksioner til din proces i 4 uger

★ E-bogen: ”Optimale kostsammensætninger” inkl. kostforslag til alle dine måltider

★ E-bogen: ”Forandringsfaser ved livsstilsændring”

 

EKSTRA bonus:

★ E-bogen: ”Dit sunde vægttab – UDEN slankekur”

Normalprisen for alt dette: 595 kr.

Hvad er fordelen ved at modtage det dagligt SMS-boost i forløbet?

Som en ekstra hjælp til din proces, modtager du hver dag i 4 uger en SMS med inspiration og støtte til din motivation og din SELVkærlighed.

Når du er i gang med ændre på dine vaner, er det uhyggeligt nemt at falde tilbage i de gamle tanke- og handlemønstre, fordi de er så dybt indprogrammeret i din underbevidsthed.

Du må derfor hele tiden være opmærksom på at styrke din bevidsthed, så autopiloten ikke overtager styringen.

De daglige SMS’er er med deres små kærlige remindere derfor en uvurderlig støtte til din proces, fordi du på den måde hver dag bliver mindet om at holde fokus

– til inspiration og refleksion.

Jeg elskede dine SMS’er. Det var ikke altid jeg læste dem med det samme, jeg modtog dem. Jeg læste dem, når jeg havde et hyggeligt moment, hvor jeg vidste, jeg kunne fokusere på dine ord. De hjalp meget med hele tiden på en god måde at holde fokus på, hvad projektet her jo går ud på.

Det har været super godt for mig at modtage dit SMS-boost hver dag, fordi de små støttende ord lige har givet mig et skub i den rigtige retning og givet mig stof til eftertanke og refleksion.

Dine SMS’er gav mig tit en AHA-oplevelse, og det havde meget stor betydning for hele processen at modtage sådan et boost hver dag.

Jeg synes, det har været super rart at få disse SMS’er fra dig. Det har givet mig gode refleksioner og et mere positivt syn på mig selv og min måde at tænke om mig selv på. Jeg vil meget gerne modtage flere af dine SMS’er.

Spørgsmål og svar til motivationskurset:

Q: Bliver programmet lukket ned efter de 4 uger?
A: Nej du har med dit køb livstidsadgang til materialet. Dine SMS’er ophører dog efter de 4 uger, med mindre du har lyst til at fortsætte med mit abonnement på dette daglige boost til dit SELVkærlige vægttab.

Q: Hvad er fordelen ved at deltage i et online kursus?
A: Der er rigtig mange fordele, her er nogle af dem:

★ Du har mulighed for at se og høre videoerne igen og igen –  i al evighed

★ Du kan afspille dem lige præcis, når du har tid og ro til dig

★ Du kan “spole” frem og tilbage for at finde lige præcis de guldkorn, du har brug for

★ Du får opgaver, du kan løse undervejs, fordi du lærer bedst ved at gøre tingene i praksis og ikke kun lytte

Q: Hvordan kommer jeg i gang?
A: Når du har købt motivationskurset, modtager du et login til den medlemsside, hvor videoerne, lydfiler og alt det andet materiale ligger klart til dig med det samme, og du modtager også straks den første SMS i dit daglige boost.

Q: Er der en facebook gruppe tilknyttet kurset?
A: Jep, jeg har oprettet en facebook gruppe, som du er meget velkommen til at deltage i.

Her kan du sparre og dele din process med alle de andre kvinder, der arbejder på at styrke deres motivation – lige som dig.

Jeg er aktiv med inspiration og støtte i de 4 uger, forløbet varer, og du kan i denne periode få min hjælp undervejs ved at “tagge” mig derinde.

Q: Kan jeg få din personlige støtte til min motivation undervejs, hvis jeg får brug for det?
A: Det kan du tro. Faktisk giver jeg dig 10% rabat på både hele og halve timers 1:1 support i de 4 uger, programmet strækker sig over. Se mine priser her.

Q: Hvad nu hvis jeg fortryder mit køb?
A: Hvis du skulle fortryde, kan jeg desværre ikke tilbyde at betale dine penge tilbage, da du jo får adgang til al materialet allerede ved tilmeldingen. Men da programmet jo er dit til evig eje, kan du jo sagtens udsætte processen, til du får bedre tid og overskud til at arbejde med det.

Q: Får jeg nogle kostråd med i programmet?
A: Jeps. Du får min e-bog med grundlæggende info om madens næringsstoffer samt forslag til alle dagens måltider, så du har noget helt konkret at gå efter og købe ind efter.

Q: Kan jeg sætte SMS’erne på pause, hvis jeg fx er ude og rejse?
A: Du skulle gerne kunne modtage SMS’er i udlandet også. Men hvis du ønsker at sætte dem på pause, skal du blot kontakte mig, så finder vi ud af det.

Q: Hvis jeg gerne vil fortsætte med at have din støtte videre i min vægttabsproces, kan du så hjælpe mig med det?
A: Ja, og jeg vil elske at følge dig hele vejen.

Hvis du vælger at fortsætte sammen med mig, så vil jeg tilbyde dig mit 3 måneders online livsstilsforløb med rabat på 595 kr. svarende til prisen på dette kursus, da online forløbet er en naturlig fortsættelse heraf.

Læs mere om det forløbet ‘Tab dig på den sunde måde’ her.

Er du mere til et individuelt 1:1 forløb, så kan jeg også hjælpe dig med det.

Se mit spændende vægttabsforløb i klinikken inkl. ansigtszoneterapi og infrarød saunabehandling her.

For mig var det rigtig godt at arbejde med min motivation som indledning til vægttabsprocessen.

Det der gjorde det godt var, at jeg fik en øjenåbner. Jeg blev pludselig opmærksom på, at jeg var i risikogruppen for livsstilssygdomme, og at selvom familien ikke ønsker sund livsstil, så gør jeg.

Og jeg fik øje på mig.

Jeg kom i den grad i kontakt med mine dybe følelser og fandt ud af, at jeg i den grad trøstespiser i stresssituationer og i de situationer, hvor jeg føler mig uden selvværd, når noget mislykkes.

Så jeg kom ned og arbejde meget i de dybe følelser.

Min motivation blev forstærket via øvelser og modulerne. Der blev pludselig sat ord på de tanker og følelser, man går med indeni, men som man aldrig fortæller nogen.

Et eller andet sted er det jo tabu at være overvægtig. For mange af os er det jo ikke fordi, vi ikke ved, hvad sund mad er, eller hvordan man spiser sundt!

Vi har jo ting med os i rygsækken, der driller.

Jeg har medicin, som gav mig 20 kg og en stresset hverdag samt spisning på følelser. Og andre sover måske dårligt eller andet. Og hvem kan man tale med som forstår disse ting?

Så fordi der kom ord på lige netop det, der foregår i mig, så steg min motivation, og jeg fik troen på du kunne hjælpe mig igennem, Annakarin.

Men også at arbejdet var mit.

Det er blevet meget klart for mig, at man ikke kan starte sit vægttab uden at arbejde med motivationen. Du er nødt til at have et mål og vide hvilke bump du kan møde på din vej.

Og arbejdet med motivationen hjælpe med at klare den modgang, du skal stå igennem!

Grethe