Ingredienser – til 2 personer:
250 gram hakket kød, 3-7 %
1 løg, pillet og hakket
1 hvidløgsfed, pillet og hakket
1 gulerod, økologisk – så skal den kun renses og behøves ikke skrælles, hakket
1 spsk. Chili, friskhakket
1 dåse bønner i tomat
½ mørk øl
Salt og peber
20 gram mørk chokolade, min. 80 %
Salaten:
¼ rødkål, skåret i tynde strimler
1 æble, delt i både
½ dl skyr
1 tsk. Sennep
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Kødet svitses m. løg, hvidløg, gulerødder og chili. Bønner og øl tilsættes.
Dette simre uden låg i ca. 20 min. Smages efterfølgende til med salt, peber og mørk chokolade.
Kålen blandes med æble. Skyr og sennep blandes og vendes med kål og æbler. Smages til med salt og peber.