Chili con carne med rødkålssalat

chili con carne 

 

 

Ingredienser – til 2 personer:

250 gram hakket kød, 3-7 %

1 løg, pillet og hakket

1 hvidløgsfed, pillet og hakket

1 gulerod, økologisk – så skal den kun renses og behøves ikke skrælles, hakket

1 spsk. Chili, friskhakket

1 dåse bønner i tomat

½ mørk øl

Salt og peber

20 gram mørk chokolade, min. 80 %

 

Salaten:

¼ rødkål, skåret i tynde strimler

1 æble, delt i både

½ dl skyr

1 tsk. Sennep

Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

Kødet svitses m. løg, hvidløg, gulerødder og chili. Bønner og øl tilsættes.

Dette simre uden låg i ca. 20 min. Smages efterfølgende til med salt, peber og mørk chokolade.

Kålen blandes med æble. Skyr og sennep blandes og vendes med kål og æbler. Smages til med salt og peber.

 

download opskrift