Fiskefrikadeller med salsa
Ingredienser
(4 personer)
500 g sejfilet
1 tsk. salt
1 æg
1 cm ingefær, revet
3 spsk. frisk koriander, hakket
1 tsk. stærk chilipasta
Olivenolie til stegning
Salsa:
2 avocadoer
Saft af 1 lime
1 lille rødløg, finthakket
½ frisk rød chili, uden kerner og skåret i tynde ringe
200 g tomater
4 spsk. Olivenolie
Fremgangsmåde:
Blend fiskekødet med salt. Tilsæt æg, og blend det til en jævn fars, men undgå at blende for længe.
Rør ingefær og koriander i farsen sammen med chilipasta. Form farsen til frikadeller, der steges i olie på en pande ca. 4 minutter på hver side.
Salsa:
Pres limesaft over avocadoternene skåret i tern. Halvér tomaterne, fjern kernerne, og skær tomaterne i små tern. Vend avocadoternene sammen med løg, tomat og olie, og pynt med chili.
Servér salsaen til fiskefrikadellerne eventuelt sammen med ovnstegte kartofler.

Sunde opskrifter til din aftensmad:
Tomatsuppe
med linser
Kyllingeboller
med karry
Wok med
marineret tofu

Flere sunde opskrifter til dagens måltider:

Få en madplan fyldt med sunde opskrifter
Er du træt af altid at skulle “finde på noget”?
Og får du bare aldrig lavet den madplan, der ville gøre livet så meget lettere for dig?
Så har jeg lavet alt arbejdet for dig:
En smart digital madplan til dine hverdagsmåltider i 8 uger – fyldt med spændende og sunde opskrifter lige til at downloade og printe ud.

