Kerneknækbrød

– det sunde glutenfrie alternativ

Ingredienser:

1 dl hirseflager

1 dl risflager/quinoaflager

½ dl hørfrø

½ dl sesamfrø

½ dl solsikkekerner

½ dl kokosmel

1 spsk. tørret brændenælde

1 spsk. olivenolie

3 dl vand

Fremgangsmåde:

Det hele røres sammen og trækker to timer på køkkenbordet.

Rulles derefter ud mellem to lag bagepapir, så det bliver tyndt og lægges på en bradepande. Rids forsigtigt med en kniv, så brødet efter bagning lettere kan brækkes i 20 stykker.

Bages ca. 30 min ved 180 grader, vendes og bages yderligere 10-15 min.

Hvis knækbrødet bliver for mørke, er ovnen for varm. Knækbrødet skal være helt sprøde før det er færdigt.

Når brødet er afkølet, brækkes det i stykker.

Flere sunde opskrifter til dagens måltider: