Kyllingeboller med karry
Ingredienser:
(4 personer)
500 gr. hk. kyllingekød
1 æg
100 g glutenfri havregryn
1 løg
Saft og skal af ½ citroner
1 ds. kokosmælk
Salt
Peber
1 spsk. karrypasta
½ citrongræs
skåret i tynde ringe
Karry
½ porre skåret i julienne strimler
1 stor gulerod skåret i julienne strimler
Fremgangsmåde
Rør kyllingekødet med salt og peber til det bliver ”sejt”.
Tilsæt havregryn, hakket løg, saft og skal af citron og æg. Lad det trække i ca. 10 min. 1 l vand sættes til kogning, med lidt salt og peber.
Når kødet er rørt, formes det til små boller med skeer og koges i vandet i ca. 10-12 min. Tag bollerne af vandet.
Tilsæt karrypasta, citrongræs, karry, gulerødder, porrer og til sidst kokosmælk. Lad det småsimre til smagsstofferne er fremme i ”sovsen”.
Serveres fx med quinoa som tilbehør.

Sunde opskrifter til din aftensmad:
Tomatsuppe
med linser
Fiskefrikadeller
med salsa
Wok med
marineret tofu
Chili con carne
med rødkålssalat
Pizza
med blomkålsbund

Flere sunde opskrifter til dagens måltider:

Få en madplan fyldt med sunde opskrifter
Er du træt af altid at skulle “finde på noget”?
Og får du bare aldrig lavet den madplan, der ville gøre livet så meget lettere for dig?
Så har jeg lavet alt arbejdet for dig:
En smart digital madplan til dine hverdagsmåltider i 8 uger – fyldt med spændende og sunde opskrifter lige til at downloade og printe ud.

