Kyllingefarsbrød
Ingredienser
- 500 g. hakket øko. kylling
- 1 stor hakket rødløg
- 50 g. hakket svesker/tranebær
- 1 hakket rødpeber
- 75 g oliven
- 50 g hakkede soltørrede tomater
- 50 g tranebær
- 1 dl. havregryn
- ½ dl. ris/majsmel/hvedemel
- 1 æg 1 spsk. gurkemeje
- 2-3 spsk. oregano
- salt/peber
- 1 dl. græskarkerner
- 3 spsk. tamari soya sovs
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienser og form et aflangt brød, som sættes på en smurt bageplade.
Smør tamari på brødet og pres græskarkernene rundt om brødet. Bages i cirka 45 min. ved 180 grader.
Serveres fx med en god grov salat med babyspinatblade, spidskål, cherrytomater m.m.

Sunde opskrifter til din aftensmad:
Fiskefrikadeller
med salsa
Tomatsuppe
med linser
Kyllingeboller
med karry
Wok med
marineret tofu
Chili con carne
med rødkålssalat
Pizza
med blomkålsbund

Flere sunde opskrifter til dagens måltider:

Få en madplan fyldt med sunde opskrifter
Er du træt af altid at skulle “finde på noget”?
Og får du bare aldrig lavet den madplan, der ville gøre livet så meget lettere for dig?
Så har jeg lavet alt arbejdet for dig:
En smart digital madplan til dine hverdagsmåltider i 8 uger – fyldt med spændende og sunde opskrifter lige til at downloade og printe ud.

