Mit udgangspunkt for C9-programmet

Mit formål med at følge C9 programmet er at nulstille min krop for at opnå et energi boost og som bonus også meget gerne smide et par overflødige kilo… helst lige midt på maven.

Og så naturligvis også at afprøve programmet for bedre at kunne vejlede mine kunder i vægttabsforløbet og andre, der ønsker at kickstarte en sund livsstilsændring sammen med mig.

I forvejen lever jeg rimelig sundt, så umiddelbart virker det ikke overskueligt for mig at skulle leve primært af frugt og grønt i 9 dage. Jeg spiser meget lidt kød – kun fjerkræ og fisk, da disse proteiner er lettere optagelige for kroppen fremfor det røde kød fra ko og gris.

Jeg drikker min skønne smoothie hver morgen – som har været mit faste ritual igennem snart 10 år! Se opskriften her.

Desuden er jeg vild med grøntsagsjuice og laver så vidt muligt en skøn juice hver aften af de lækreste økologiske frugt og grøntsager. Se nogle af mine favorit opskrifter her.

Jeg elsker mørk chokolade, som er det, jeg bruger, når sukkertrangen melder sig, som den selvfølgelig også gør hos mig ind imellem. Så det bliver nok min største udfordring i disse 9 dage at skulle undvære den.

Derudover tager jeg gerne lidt mandler og rosiner som alternativ, og spiser i det hele taget mange forskellige nødder og kerner for at få de gode proteiner og fedtstoffer ind i min kost. Og det kan jeg heldigvis godt fortsætte med i begrænset omfang de sidste 7 dagen af programmet.

Jeg drikker hverken kaffe eller sodavand og meget begrænsede mængder alkohol, så der bliver heller intet afsavn her.

Mine udfordringer før C9-programmet

Jeg forventer ikke, at der sker mirakler over de næste 9 dage, men det ville da være fantastisk, hvis nogle af mine største daglige udfordringer blev reduceret.

Når man går i gang med en forandringsproces, er det en ide lige at få et overblik over sin nuværende tilstand og udfordringer – og gerne skrive lidt ned – så man bedre kan være opmærksom på evt. forandringer efterfølgende.

Søvn

Min søvn har været meget problematisk gennem lang tid. Jeg døjer med især natlige hedeturer, og de forstyrrer min søvn flere gange i løbet af natten. Min søvn er derfor meget afbrudt og jeg føler mig sjældent særlige frisk, når vækkeuret ringer og oplever jævnligt at blive overmandet af en voldsom træthed.

Det har jeg jo slet ikke tid til, så mere bedre søvn og mere energi – tak.

Tarmsystem

Jeg har i hele mit voksenliv haft problemer med mit tarmsystem i form af en irritabel tyktarm (som lægerne kalder det, når de ikke kan finde noget andet.) Jeg har prøvet flere forskellige kosttilskud og endda også tarmskylning uden særlige effekt desværre.

Jeg er derfor meget spændt på om programmet med aloe vera gelen vil kunne styrke min tarmslimhinde og dermed også min fordøjelse. Et velfungerende tarmsystem er jo helt afgørende for vores grundlæggende helbredstilstand – ikke mindst i forhold til udrensning af affaldsstoffer OG vægttab.

Vægt/forbrænding

Jeg har aldrig tidligere haft problemer med min vægt eller med at tabe mig igen efter mine 3 graviditeter for mange år siden. De sidste 3 år er vægten dog steget gradvist og ubarmhjertigt, og de mest irriterende 2-3 kg lige midt på maven er så genstridige og vil ikke give slip, trods min ellers så sunde livsstil.

Jeg trøster mig lidt med, at det naturlige i, at forbrændingen nedsættes med alderen, og at det derfor er ekstra svært at tabe sig fra omkring overgangsalderen. Desuden er det vigtigt at have en vis mængde fedtdepoter, da der stadig produceres østrogen i selve fedtvævet – også efter overgangsalderen. Østrogen er bl.a vigtigt for at forebygge knogleskørhed som ældre og for at holde slimhinderne fugtige visse steder!

Men kunne jeg som “sidegevinst” til nulstillingsprogrammet, liige smide 1-2 kg – og så forhåbentlig holde dem væk for good, når jeg fortsætter min almindelige livsstil efterfølgende, så ville det jo være fantastisk. Og det skal selvfølgelig helst være fedt, der ryger – og ikke muskler.

Så er jeg klar til at gå i gang, og du kan følge mine oplevelser dag for dag samt finde opskrifter og billeder af mine grønne måltider.

Jeg håber selvfølgelig, at det bliver en succes, og at det også kan inspirere dig til at få gjort noget ved dit ønske om at skabe en sundere livsstil – og som bonus få kick-startet dit vægttab.

I så fald er du hjerteligt velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om programmet og evt. lave en aftale om et opstartsforløb til dig inkl. produkterne, fuld support i alle 9 dage samt opfølgende kostvejledning til din fortsatte sunde livsstil.

Kærlig hilsen

Karin

Beskrivelse af mit forløb alle 9 dage i programmet

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 4

Dag 5

Dag 6

Dag 7

Dag 8

Dag 9