Omeletrulle med laks

Omeletruller

 

 

 

 

 

 

 

Ingredienser:

(1 person)
2 æg
Lidt urtesalt og peberblanding
2 tsk. Jomfru Olivenolie
1 – 2 tsk. Balsamico
60 g røget laks
25 g hakket bredbladet persille (eller hakket grønkål)
100 g squash i tynde strimler
Balsamico eller Tamari
Fremgangsmåde:

Æggene piskes sammen med salt og peber. Lidt olivenolie kommes på panden der varmes forsigtigt op.

Æggeblandingen kommes på og steges ved svag varme på begge sider.

Omeletten kommes på en tallerken. Lidt Balsamico dryppes på. Hele fladen fyldes med røget laks i strimler og den finthakkede persille.

Omeletten rulles og skæres i 3 skiver.

Serveres med squash i strimler vendt i resten af Balsamicoen.

Kilde: www.kostakademiet

Få opskriften på den super sunde chiagrød HER

Få opskriften på min super sunde morgensmoothie HER

 

Endnu flere morgenmadsopskrifter HER