SELVkærlighedskort nr. 3

Værs’go – her er din SELVkærlige besked på dit valgte kort.

Brug beskeden til refleksion og som en kærlig reminder om at passe godt på dig selv og din krop❣

 

 

Jeg håber, at du kan bruge denne lille besked fra mig til dig til at reflektere over, hvordan du finder mere kærlighed til dig selv nu og i fremtiden.

Det er mit ønske og min mission med disse SELVkærlighedskort at give dig inspiration til at fokusere lidt ekstra på at styrke din SELVkærlighed – og dermed se dig selv i et mere kærligt lys.

 

Få en SELVkærlig besked HVER dag

Når du gerne vil ændre noget i dit liv som fx at give dig selv mere kærlighed og passe bedre på dig selv i livet, så må du holde fokus og bevidsthed omkring det – hver dag.

Det er derfor en fantastisk god støtte for dig at få en kærlig reminder hver dag fra mine SELVkærlighedskort – direkte til din mobil hver formiddag, så du kan reflektere over beskeden og tage den med ind i din dag.

I kærlighed til dig❣

Disse SELVkærlige SMS-boosts har glædet rigtig mange mennesker allerede og været med til at styrke deres SELVkærlighed, og jeg håber, at du også vil finde glæde og inspiration til mere SELVkærlighed i dette lille boost fra mig.

Klik her for at modtage dit første daglige SMS-boost for kun 49 kr. pr. måned

Læs om min SELVkærlige SMS-service HER 

 

PS. Du er hjerteligt velkommen til at dele dine refleksioner her på siden ❣