Spirulina konfekt

Ingredienser:

(ca. 10 kugler)

100 g. bløde dadler

30 g. cashewnødder

2 tsk. ærteprotein

¼ tsk. vaniljepulver

¾ tsk. frisk revet ingefær (mere eller mindre alt efter smag)

1 strøgen tsk. spirulinapulver

lidt kokosmel til at trille kuglerne i (kan undlades)

 

Fremgangsmåde:

Pil evt. sten ud af dadlerne og kom dem i foodprocessoren med cashewnødderne. Kør til det begynder at blive til en ensartet masse.

Det kan være nødvendigt at skrabe ned ad siderne undervejs. Tilsæt de øvrige ingredienser og kør til massen begynder at hænge sammen.

Kom kokosmel i en kaffekværn eller lignende og blend kokosmelet helt fint. Tril dadelmassen til kugler og tril kuglerne i kokosmelet.

Spirulinakonfekten holder sig fint en uge tid på køl.

Kan som alternativ også fryses.

Kilde: Kostakademiet.dk

Opskrifter til dine små sunde mellemmåltider:

Spændende opskrifter til dine øvrige måltider: