Sunde opskrifter

 

Sunde opskrifter til dagens forskellige måltider – når du mangler inspiration og fornyelse til dine hverdagsretter.

Du kender sikkert rigtig godt det her med at køre rundt i de samme “gamle” retter til aftensmaden. De ligger lige til højrebenet, og du har opskriften lige i hovedet.

Tit skal det jo gerne være både hurtigt og nemt, og så bliver det ikke altid helt så sundt som ønsket, og det kan også ende med en nem løsning fra den lokale take away.

Derfor er det godt at være på forkant og at have en god samling af sunde opskrifter indenfor rækkevidde.

Find spændende og sunde opskrifter til alle dine måltider her:

Sunde opskrifter med få ingredienser til aftensmaden

Der findes rigtig mange sunde opskrifter på nettet og i alverdens spændende kogebøger. Desværre indgår der ofte så mange forskellige – og også lidt mystiske ingredienser i opskrifterne, at jeg i hvert fald kan nå at opgive på halvvejen og vælge én af de gode gamle kendinge i stedet for.

Jeg har derfor lavet en lille samling af sunde opskrifter på nogle af mine egne favorit retter, som både er lækre og nemme at gå til i en travl hverdag.

Ud over opskrifter til din aftensmad, finder du herunder forslag til næringsrig og optimalt sammensat morgenmad samt sunde opskrifter på lækre juicer, der også er en skøn måde at indtage dine grøntsager og frugt.

Sunde opskrifter til dine små mellemmåltider

Når du gerne vil holde din sunde livsstil og undgå et ustabilt blodsukker, der kan fremkalde lækkersult især sidst på dagen, så er det rigtig godt altid at have nogle små sunde mellemmåltider ved hånden.

På den måde undgår du også at lade dig friste af et hurtigt sukkerfix, som ikke støtter hverken din vægt eller din selvkærlighed.

Her finder du sunde opskrifter på lækre mellemmåltider og andre former for sunde snacks, som du kan lade dig inspirere af. 

 

Disse gamle leveråd er også gode at gå frem efter, når du skal planlægge din daglige måltider:

  • Spis morgenmad som en fyrste: godt med protein og fedt
  • Spis frokost som en adelsmand: et velafbalanceret måltid med både fedt, protein og gode kulhydrater
  • Spis aftensmad som en fattig: uden stivelse

Få en madplan fyldt med sunde opskrifter

Er du træt af altid at skulle “finde på noget”?

Og får du bare aldrig lavet den madplan, der ville gøre livet så meget lettere for dig?

Så har jeg lavet alt arbejdet for dig:
En smart digital madplan til dine hverdagsmåltider i 8 uger – fyldt med spændende og sunde opskrifter lige til at downloade og printe ud.

madplan med sunde opskrifter