Wok med marineret tofu
Ingredienser til 2 personer:
1 spidskål
1 squash
4 gulerødder
1 spsk revet ingefær
2 fed hvidløg
250 gram tofu
3 spsk Olivenolie
3 spsk Soya
Ca 60 gram fuldkornsnudler
Fremgangsmåde:
Skær tofu ud i tern. Hæld soya i skål og kom tofuen i og rør godt rundt. Lad trække i en ½ -1 time. Har du travlt – så undlad blot at lade det trække.
Skær hvidkål i tynde strimler og skyl det godt.
Skyl squash og gulerødder og brug en kartoffelskræller til at lave strimler
Når wokken er ved at blive varm kommes olivenolie i. Det varmes godt op og kom så ingefær og presset hvidløg i og rør lidt rundt inden grøntsagerne kommes i. Rør rundt imens du tilbereder det andet.
Nudler tilberedes efter anvisning og kommes i når grøntsagerne er møre og færdige..
Varm en pande op til tofu og rist det Ca 5 min sammen med lidt olivenolie
Server med lidt presset lime.

Sunde opskrifter til din aftensmad:
Tomatsuppe
med linser
Kyllingeboller
med karry
Fiskefrikadeller
med salsa
Chili con carne
med rødkålssalat
Pizza
med blomkålsbund

Flere sunde opskrifter til dagens måltider:

Få en madplan fyldt med sunde opskrifter
Er du træt af altid at skulle “finde på noget”?
Og får du bare aldrig lavet den madplan, der ville gøre livet så meget lettere for dig?
Så har jeg lavet alt arbejdet for dig:
En smart digital madplan til dine hverdagsmåltider i 8 uger – fyldt med spændende og sunde opskrifter lige til at downloade og printe ud.

