Skønne behandlinger

   – sundhed og forkælelse til dig

Findes der noget skønnere og mere selvbekræftende end at give dig selv den gave at modtage en forkælende behandling?

Bare lægge dig på briksen og give dig hen til alt det skønne, der kommer til dig. Ren forkælelse og anerkendelse af dig og din krop!

Hvor tit får du lige givet dig selv en time-out fra hverdagens stress og jag, hvor du har mulighed for at koble helt fra – trække stikket – og lade dig selv op med ny energi og overskud?

Når du tillader dig selv at slappe af og giver slip på tanker og spændinger i kroppen, så får du muligheden for at komme i en dyb meditativ tilstand. Og det er netop her på dette sted inde i dig, at du finder roen, styrken og overskudet til at være den, du gerne vil være – både overfor dig selv og dine nærmeste.

Ud over at være forkælelse og nydelse har især ansigtszoneterapi og infrarød sauna mange helsevirkende egenskaber, som både kan lindre dine nuværende fysiske og mentale ubalancer og medvirke til at forebygge kommende. De to behandlinger kan med fordel kombineres!

Japansk lifting er luksusbehandling ud over det sædvanlige – TOTAL afstressning og en skøn helkropsoplevelse! 

Vælg mellem disse 3 dejlige behandlingsformer, der også kan bestilles som forløb og i et kontinuerligt forkælelsesabonnement.

 

Husk at bestille dit Velkomstgavekort nedenfor, så du får din første behandling hos Liv i Balance til nedsat pris (samt meget andet godt og forkælende til dig).

Modtag et gavekort på 150 kr. til din første behandling

Jeg vil gerne byde dig velkommen til Liv i Balance med lidt ekstra forkælelse til dig. Du får det hele i forbindelse med tilmeldingen til nyhedsbrevet "Sundhed og Forkælelse":

♥  Gavekort på 150 kr. til din 1. behandling

♥  1 flaske hybenkerneolie m. rosenduft
     ved dit første besøg i klinikken

♥  Vind en valgfri behandling hver måned 

♥  Tips til en sund og smuk hud

♥  Øvelser til en fast  ansigtsmuskulatur

Jeg kan varmt anbefale en behandling hos Karin.

Jeg har prøvet både ansigtszoneterapi og Japansk lifting, og begge behandlinger giver en velvære for krop og sjæl, der varer i flere dage efter behandlingen.

Og så er Karin en utrolig blid og behagelig person der får mig helt ned i gear, og jeg føler mig fuldstændig tryg i hendes hænder.

Anna Maria

Jeg har været så heldig at vinde en behandling hos Karin. Igår fik jeg min gave indfriet, og aldrig har jeg prøvet noget så lækkert. Har kæmpet i en længere periode med hovedpine hver dag, men her til morgen vågnede jeg uden. Så dejligt.

Tusind tak Karin. Jeg vil klart anbefale dine behandlinger til andre.

Charlotte

Tusind tusind tak, Karin
Det var min 2.gang hos dig & det bliver mere og mere fortryllende for hver gang..
Der sker så mange forandringer på kort tid  og jeg glæder mig så meget til næste gang.
Rejsen var smuk og det hele værd.

Jeg anbefaler dig med kærlighed 

Chili

Jeg var til eksamen i fredags. Jeg havde i lang tid forinden følt mig stresset og nervøs og tog til behandling hos Karin et par dage før, i håb om at få ro i hovedet og blive i stand til at slappe af. Det var så skønt!
Dejlig behandling der fik mig til at slappe fuldstændig af og være i nuet.

Kan varmt anbefales.

Line

Jeg vil gerne byde dig hjerteligt velkommen i klinikken med disse skønne gaver:

# Gavekort på 150 kr. til din første behandling

# 1 flaske økologisk hybenkerneolie m. rosenduft

# 1 lod i konkurrencen om en behandling hver måned

#  Nyhedsbrevet "Sundhed og Forkælelse"

Tusinde tak for din interesse. Der er en bekræftelsesmail på vej til dig og herefter sender jeg gavekortet til dig med det samme ;-)