Boost din motivation for vægttab

Kick-start programmet til dit SELVkærlige vægttab.

Få et stærkt boost til din motivation, så du for alvor får din vægttabsproces ud over affyringsrampen og bliver glad for dig selv og din krop. 

Motivation er det helt afgørende element for din vægttabssucces.

Med dette unikke kick-start program giver jeg dig derfor et kærligt, men effektivt skub til at tage godt fat i din motivation og komme ud af starthullerne med nogle helt nye redskaber, som du garanteret aldrig tidligere har brugt til at tabe dig.

 

 

Du bliver boostet med masser af selvkærlighed, selvtillid og kampgejst til at arbejde dig sikkert i mål med din vægttabsdrøm.

Så du kan blive tilfreds med din krop og få det positive selvbillede, du altid har ønsket dig.

 

Har du svært finde motivationen og fastholde fast den i en hektisk hverdag?

Er du udfordret af sukkertrang, spisning på dine følelser og en indre uro (craving)?

Er du frustrereret over, at du ikke bare kommer i gang med din vægttabsproces, når du jo har et brændende ønske om at tabe dig?

✓ Mangler du energi og overskud til at handle på din drøm?

✓ Har du mistet troen på dig selv, og at det kan lykkes for dig pga. flere mislykkede forsøg på at nå dit mål?

 

Manglende eller utilstrækkelig motivation er én af de allermest almindelige årsager til, at vægttabsprocessen ryger i vasken efter kortere eller længere tid, og de tabte kilo stille og roligt kommer på igen. Plus lidt ekstra.

Og hvad der er endnu værre – det efterlader dig med en trist følelse af nederlag og skår i selvværdet.

Det er derfor helt essentielt for dig at bruge tid og energi på styrke din motivation, inden du næste gang indstiller dig både fysisk og mentalt på at gennemføre et vægttab.

Kun på den måde kan det blive dit mest vellykkede – og derfor dit sidste forsøg.

 

Det følelsesmæssige vægttab

Når du er overvægtig og har en drøm om at tabe dig, er der rigtig mange følelser på spil, som kan gøre det nærmest uoverskueligt for dig at finde energi og motivation til at for alvor at komme i gang med vægttabet.

De fleste af de kvinder, jeg møder i min klinik, oplever fx disse følelser, som du måske også kender til:

 

✓ Følelsen af at være flov og skamfuld over dit udseende og fysisk hæmmet af din overvægt

✓ Følelen af være fanget i din egen krop og frustreret over, at den ikke kan alt det, du gerne vil

✓ Følelsen af at ikke være god nok uanset hvad

✓ Følelsen af ikke at være attraktiv og lækker

Følelsen af at tøjet strammer og ikke sidder, som du ønsker det

✓ Følelsen af at være negativ, trist, indadvendt og træt af dig selv

✓ Frustration over at det endnu ikke er lykkes for dig at opnå din drømmevægt

 

Og lige som disse kvinder drømmer du sikkert også bare om at elske og acceptere din krop, at være fri og føle dig sund og rask samt at have masser af energi.

 

En stærk motivation er alfa og omega for et vellykket vægttab

Selvom du har et stort ønske om at tabe dig og egentlig godt ved, hvad der skal til i forhold til både kost og motion, så kræver det altså en bomstærk og toptunet motivation at tage det afgørende skridt – og ikke mindst at holde fast hele vejen i mål.

Det er simpelthen et MUST!

Hvis du er som de fleste, så har du nok allerede prøvet at starte op på et hav af kure og kostretninger, oftest med en god portion motivation – i hvert fald til en start.

Måske har du også flere gange oplevet, at motivationen desværre kun holdt de første par uger, eller indtil fristelserne blev alt for store – og tålmodigheden og selvdisciplinen for lille.

Og det er så nemt at falde tilbage i de gamle vaner og mønstre og blive enig med dig selv om, at du jo “bare” kan starte igen på mandag.

Det slider rigtig hårdt på din selvtillid og selvrespekt, når du gang på gang “svigter” dig selv, fordi du ikke kan holde, hvad du lover dig selv.

Det er derfor fuldstændig afgørende for din succes, at din er motivation er helt oppe at ringe, så du kan sætte alt ind på at lykkes – én gang for alle – med din vægttabsproces.

 

 

Præsentation af kick-start programmet

I “Boost din Motivation” får du toptunet din motivation, så den kan holde hele vejen, og du endelig kommer helt i mål med din vægttabsdrøm.

Ved hjælp af videoer, meditationer, øvelser og daglige boosts på SMS, guider jeg dig trin for trin i arbejdet med at styrke din motivation og troen på dig selv.

Du kommer til at arbejde helt i dybden med dine tanker og følelser omkring din overvægt, og du bliver helt bevidst om alt det, du drømmer om at opnå, og hvorfor det er så vigtigt for dig.

Det giver dig et solidt afsæt og en langtidsholdbar motivation, som kan holde hele vejen i mål.

 

 

Hvad lærer du i kick-start programmet?

På online kurset “Boost din Motivation” lærer du:

at ændre på de gamle negative overbevisninger, der indtil nu har stået i vejen for dit vægttab

at skabe nye positive bekræftelser, der vil støtte dig i din proces og give dig troen på, at det også kan lykkes for dig

 at lytte til din krop og de signaler, den prøver at sende til dig i forhold til sult og mæthed

 at bruge din mavefornemmelse som GPS og navigere efter den, så det bliver nemmere for dig at vælge til og fra – både i forhold til dine madvaner og i andre situationer i livet

at bruge dine madvalg til at styrke dit selvværd, så du fremover kun får lyst til at byde dig selv det allerbedste i livet

 at du med masser af selvkærlighed får nemmere ved at sig nej tak til alt hvad der ikke tjener dig og din krop

 

 

Hvilken forskel vil  kick-start programmet gøre for dig?

Når du har arbejdet seriøst med “Boost din Motivation” kurset og fulgt alle anvisningerne, vil du have opbygget en motivation, der er så bom stærk, at den vil kunne bære dig hele vejen igennem dit vægttabsforløb.

Du vil være i stand til at rejse dig igen, hvis du ind imellem falder i med de ting, du ellers ønskede at undgå

Du vil kunne tage aktive og helt bevidste valg og ikke længere være så styret af din autopilot, fordi du nu i stedet bruger din mavefornemmelse til at mærke efter, hvad der er godt for dig og din krop

Du vil ikke længere skulle slås med dårlig samvittighed over at spise noget, du ikke ønskede, fordi du i samråd med din krop nu primært spiser med god samvittighed

Du slipper for konstant at kritisere og bebrejde dig selv for de ting, du gør – eller ikke gør – fordi du har fået boostet din selvkærlighed så meget, at du kun har lyst til at byde dig selv de gode sager

 

 

Hvem er kick-start programmet til?

“Boost din Motivation” er lavet specifikt til dig, der grundlæggende drømmer om at elske og acceptere din krop, og som:

✓ mangler det afgørende skub til at komme rigtig godt fra start og herefter føle dig klar til at gå resten af vejen selv

✓ i forvejen har en stor viden om kost og træning og bare skal (gen)finde gejsten til at arbejde med det i praksis

✓ har prøvet alverdens kostprogrammer, men aldrig rigtig fået arbejdet med den tankemæssige del af processen

✓ har mistet troen på dig selv efter tidligere nederlag og derfor har brug for at få styrket dit selvværd og din selvkærlighed

✓ allerede er i godt i gang med at tabe dig, men er gået i stå og har brug for at få din motivation helt i top for at fortsætte processen

✓ bare gerne vil føle dig stærk og sund og være i balance med dig selv

 

 

Kickstart programmet er iKKE til dig:

÷ der har mere brug for at deltage i et længere varende individuelt vægttabsforløb – se mulighederne her

÷ der ikke er indstillet på at arbejde på et dybere plan med dig selv, dine tanke og handlemønstre

÷ kun har fokus på tallet på vægten og derfor mister lysten og motivationen, når den ikke rykker sig nok

 

 

Et holistisk og SELVkærligt vægttab

kvinde-love-thyself

Som sundhedscoach og kostvejleder har jeg specialiseret mig i det SELVkærlige og holistiske vægttab – dvs. en vægttabsproces, hvor der er fokus på både det fysiske, tankeemæssige, følelesmæssige og den bevidsthedsmæssige del af arbejdet med at tabe sig og opnå drømmevægten.

Jeg har lavet denne kickstarts program, fordi jeg gennem mange års arbejde med flere hundrede kvinder i min klinik har set, hvor altafgørende det er, at have en bom stærk motivation, for at du kan holde fast i processen hele vejen til målet.

En stærk og langtidsholdbar motivation skal bygges på en god selvindsigt, selverkendelse, selvtillid og selvkærlighed, og det får du først, når du begynder at arbejde dybere med dig selv, end blot at følge nogle fastsatte kost- og træningsplaner.

Min mission er også at få dig til at mærke den dybe glæde, stolthed og frihed, der ligger bag dit ønske om at få en slank og sund krop – og i det hele taget at komme meget mere i kontakt med din krop og din mavefornemmelse.

 

Alle disse ingredienser har jeg sammensat i dette motivationsprogram, hvor jeg via online undervisningsmateriale, øvelser og opgaver og meget mere lærer dig at arbejde på en helt ny og effektiv måde med din motivation.

 

Sådan foregår det trin for trin

Når du har købt dit kickstart program, modtager du et login til den medlemsside, hvor videoerne, lydfiler og alt det andet materiale ligger klart til dig med det samme.

Du modtager også straks den første SMS i dit daglige boost, ligesom du vil få adgang til madplanen inkl. opskrifter til den første uge.

 

Alt dette får du med i programmet:

Video 1: Find dine motivationsfaktorer

Video 2: Begrænsende overbevisninger og positive bekræftelser

Video 3: Mindful spisning og træning af din mavefornemmelse som GPS

Øvelser og redskaber til at styrke din motivation og din mavefornemmelse

Meditationslydfil

Daglige SMS’er med små kærlige boosts og refleksioner til din proces i 4 uger

E-bogen: ”Makronæringsstoffer” inkl. kostforslag til alle dine måltider

E-bogen: ”Forandringsfaser i vægttabsprocessen”

 

EKSTRA bonus:

E-bogen: ”Dit sunde vægttab – UDEN slankekur”

 

 

Facebookgruppen “Boost din Motivation”

Jeg har oprettet en facebook gruppe, som du kan deltage i – hvis du har lyst.

Her kan du sparre og dele din process med alle de andre kvinder, der arbejder på at styrke deres motivation – lige som dig.

Jeg kigger ind i gruppen så ofte som muligt, og hvis du har brug for min hjælp.

 

 

Hvad er fordelen ved at modtage et dagligt SMS-boost i kick-start programmet?

sms-boost-m-skygge

 

Når du er i gang med ændre på dine vaner, er det uhyggeligt nemt at falde tilbage i de gamle tanke- og handlemønstre, fordi de er så dybt indprogrammeret i din underbevidsthed.

Du må derfor hele tiden være opmærksom på at styrke din bevidsthed, så autopiloten ikke overtager styringen.

De daglige SMS’er er med deres små kærlige remindere derfor en uvurderlig støtte til din proces, fordi du på den måde hver dag bliver mindet om at holde fokus – til inspiration og refleksion.

 

Oplevelser ved at modtage SMS-boost til større SELVglæde og vægttab:

❝ Det har været super godt for mig at modtage dit SMS-boost hver dag, fordi de små støttende ord lige har givet mig et skub i den rigtige retning og givet mig stof til eftertanke og refleksion.❝

 

❝Jeg synes det har været super rart at få disse SMS’er fra dig.
Det har givet mig gode refleksioner og et mere positivt syn på mig selv og min 
måde at tænke om mig selv på.
Jeg vil meget gerne modtage flere af disse SMS’er”.

 

 

Fordelene ved at tage et online kursus:

Du har mulighed for at se og høre videoerne igen og igen –  i al evighed

Du kan afspille dem lige præcis, når du har tid og ro til dig

Du kan “spole” frem og tilbage for at finde lige præcis de guldkorn, du har brug for

Du får opgaver, du kan løse undervejs, fordi du lærer bedst ved at gøre tingene i praksis og ikke kun lytte

 

 

 

Spørgsmål og svar til Boost din Motivation:

Q: Bliver programmet lukket ned efter de 4 uger?

A: Nej du har med dit køb livstidsadgang til materialet. Dine SMS’er ophører dog efter de 4 uger, med mindre du har lyst til at fortsætte med mit abonnement på dette daglige boost til dit SELVkærlige vægttab.

 

Q: Kan jeg få din personlige støtte til min motivation undervejs, hvis jeg får brug for det?

A: Det kan du tro. Faktisk giver jeg dig 30% rabat på både hele og halve timers 1:1 support i de 4 uger, programmet strækker sig over. Se mine priser her.

 

Q: Får jeg nogle kostråd med i programmet?

A: Jeps. Du får min e-bog med grundlæggende info om madens næringsstoffer samt forslag til alle dagens måltider, så du har noget helt konkret at gå efter og købe ind efter.

 

Q: Hvad nu hvis jeg fortryder mit køb?

A: Hvis du skulle fortryde, kan jeg desværre ikke tilbyde at betale dine penge tilbage, da du jo får adgang til al materialet allerede ved tilmeldingen. Men da programmet jo er dit til evig eje, kan du jo sagtens udsætte processen, til du får bedre tid og overskud til at arbejde med det. Eller vente til det nye år.

 

Q: Kan jeg sætte SMS’erne på pause, hvis jeg fx er ude og rejse?

A: Du skulle gerne kunne modtage SMS’er i udlandet også. Men hvis du ønsker at sætte dem på pause, skal du blot kontakte mig, så finder vi ud af det.

 

Q: Hvis jeg gerne vil fortsætte med at have din støtte videre i min vægttabsproces, kan du så hjælpe mig med det?

A: Ja, og jeg vil elske at følge dig hele vejen.

Hvis du vælger at fortsætte sammen med mig, så vil jeg tilbyde dig mit 3 måneders online vægttabsforløb til 30% under normalprisen, da det er en naturlig fortsættelse af kick-start programmet.

Læs mere om det intensive online forløb her.

Er du mere til et individuelt 1:1 forløb, så kan jeg også hjælpe dig med det.

Se mit spændende vægttabsforløb i klinikken inkl. ansigtszoneterapi her.

 

 

Hvad koster kick-start programmet?

Prisen for “Boost din Motivation” er 499 kr.

 

 

jeg-er-klar-til-at-booste-min-motivation

 

 

Oplevelser med at arbejde med sin motivation som forberedelse til vægttabsprocessen

Ulla er kommer rigtig godt i gang med kick-start programmet:

“Jeg er glad og positiv.

Jeg er i gang med trin 3 i programmet. Jeg tog Trin 1 og 2 i ét hug – det gav god mening for mig.

Trin 1 var en kæmpe øjenåbner for mig.

Historien om mig selv fortalt i 3. person gav et meget tydeligt billede af, hvad der trigger mig. Det blev også meget tydeligt at alt, hvad jeg tumler med foregår på øverste etage. Det er faktisk lidt skræmmende.

Men den viden gav mig et helt nyt syn på mig selv. Måske er jeg ikke så håbløs endda.

Trin 1 og erkendelserne dér gav mig et godt udgangspunkt for arbejdet med trin 2 – motivationen skal komme indefra og ikke fra udefrakommende faktorer.

Jeg føler mig gladere og lettere, ikke længere tungsindet. De negative tanker trænger sig gerne på i baghovedet stadigvæk. Men de får ikke lov at komme helt frem i lyset.

Alt arbejdet med øverste etage har givet en helt naturlig ro, når det gælder min mad og mit forhold til mad. Jeg har ikke brug for alle mulige stimulanser eller noget, der kan dulme følelserne. Ikke lige nu i hvert fald.

Jeg er som sagt gået i gang med trin 3 omkring begrænsende overbevisninger. JA! Jeg har da overbevist mig selv om i årevis, at jeg ingen ryggrad har og mange andre ting…

Men selvfølgelig kan jeg komme i mål med mine drømme – jeg er jo allerede på vej!

Af alle de mulige og umulige vægttabsforløb, jeg har været igennem i mit liv, så er det her det eneste, der har taget udgangspunkt i det mentale, og jeg er blevet helt overbevist om, at det er det eneste rigtige sted at starte.”

 

Kick-start programmet tager udgangspunkt i modul 1 på online forløbet “Tab dig på den sunde måde – og få et vægttab, der holder”

Gitte var med – læs her hvad motivationsmodulet betød for hende: 

“Jeg tilmeldte mig kurset, fordi jeg var træt af jeg ikke kunne tage mig sammen til at ændre min livsstil. Jeg brugte unødig meget energi på at ” dunke” mig selv, og jeg var træt af at have yoyo vægt.

Jeg var fyldt af negative overbevisninger om at jeg ikke kunne ændre min livsstil.

Mit formål med at deltage i dit kursus var at få en høj motivationsfaktor, at ændre min livsstil og derved opnå tilfredshed med min krop og min vægt.

Tidligere har kun forberedt mig ved at læse lidt bøger om sund kost. Nu ser jeg vigtigheden af at arbejde med at ændre mit mønster og mine negative overbevisninger for at kunne nå mine mål..

Og det har været meget givtigt og lærerigt for mig at arbejde så dybt med min motivation – både tanke- og følelsesmæssigt.

Det at få følelser, ønsker, begrænsninger skrevet ned, og se det sort på hvidt var virkelig en øjenåbner. Det virkede så godt for mig.

Inden jeg gik i gang med kurset lå min motivations på en 8’er, men efter kurset var den i den grad oppe at ringe på en 10’er.

Efter at have arbejde med min motivation på kurset er mit fokus er ændret radikalt. Nu kan jeg for alvor lytte til min krop, og spise når jeg er sulten og ikke længere spise på følelserne.

Jeg har opnået et stabilt vægttab, bedre kropsbevidsthed, fokus på motion og en masse inspiration i nye opskrifter.

Og det allerbedste er at jeg har fået et helt nyt tankesæt omkring livsstil, og hvor vigtigt det er, at du selv tager ansvar for din krop, din psyke og din sundhed.

Så hvis du ønsker at tabe dig, vil jeg helt bestemt anbefale dig at tage dette kick-startprogram. Du forpligtiger dig selv på en anden måde, når du har besluttet at tilmelde dig et kursus om motivation, end hvis du bare arbejde på egen hånd.”

 

Grethe har også fået sin motivation i top på kurset:

“For mig var det rigtig godt at arbejde med min motivation som indledning til vægttabsprocessen.

Det der gjorde det godt var, at jeg fik en øjenåbner. Jeg blev pludselig opmærksom på, at jeg var i risikogruppen for livsstilssygdomme, og at selvom familien ikke ønsker sund livsstil, så gør jeg.

Og jeg fik øje på mig.

Jeg kom i den grad i kontakt med mine dybe følelser og fandt ud af, at jeg i den grad trøstespiser i stresssituationer og i de situationer, hvor jeg føler mig uden selvværd, når noget mislykkes.

Så jeg kom ned og arbejde meget i de dybe følelser.

Min motivation blev forstærket via øvelser og modul. Der blev pludselig sat ord på de tanker, følelser man går med indeni, men som man aldrig fortæller nogen.

Et eller andet sted er det jo tabu at være overvægtig. For mange af os er det jo ikke fordi, vi ikke ved hvad sund mad er, og hvordan man spiser sundt!

Vi har ting i rygsækken.

Jeg har medicin, som gav mig 20 kg og en stresset hverdag samt spisning på følelser. Og andre sover måske dårligt eller andet. Og hvem kan man tale med som forstår disse ting?

Så fordi der kom ord på lige netop det, der foregår i mig, så steg min motivation, og jeg fik troen på du kunne hjælpe mig igennem, Karin.

Men også at arbejdet var mit.

Det er blevet meget klart for mig, at man ikke kan starte sit vægttab uden at arbejde med motivationen. Du er nødt til at have et mål og vide hvilke bump du kan møde på din vej.

Og arbejdet med motivationen hjælpe med at klare den modgang, du skal stå igennem!”

 

button_jeg-vil-ogsa-ha-min-motivation-helt-op-at-ringe-nu