EnergyDOTs

EnergyDOTs er små smarte chips, der er programmeret mhp. at beskytte dig og din familie bedst muligt imod den stråling, vi allesammen udsættes for hele tiden – både ude og hjemme.

Der findes flere forskellige varianter af energyDOTs, som beskytter dig på hvert sit område. Du opnår den mest optimale anti-stråling, når du benytter dem alle 4.

De 4 energyDOTs kategorier

Klik herunder for at læse om de enkelte energyDOTs – og bestille dem, der passer bedst til dig og familien.

 

De to vigtigste energyDOTs er bioDOT og smartDOT, som begge er testet både i laboratorier og på mennesker.

 

 

BioDOT

BioDOT er den energyDOT, som du altid har helt tæt på kroppen.

Den styrker dig og gør din krop mere modstandsdygtig overfor elektromagnetiske stråler, fordi den er programeret med frekvenser, der samarbejder med kroppens egne frekvenser.

Du kan vælge mellem flere forskellige varianter af bioDOTs – afhængig af hvordan, du foretrækker at have den på dig.

Du køber din bioDOT i en startpakke, hvor den sidder i armbånd eller vedhæng eller clips (bioBAND, bioTAG eller bioCLIP) – eller alene, som et løst klistermærke til at sætte på sit ur eller smykke, som du bære på dig hele tiden.

De virker alle på samme måde.

Startpakken består af 2 energyDOTs, idet der sammen din bioDOT medfølger en gratis smartDOT til dit trådløse udstyr.

BioDOT kan også fåes enkeltvis eller i en dobbeltpakning.

 

 

SmartDOT

SmartDOT er et klistermærke med en lille chip, der harmoniserer strålerne fra mobil, router, computer, babyalarm m.m.. Forskning lavet på smartDOT viser blandt andet mindre varme og gener ved tale i mobiltelefon eller brug af computer.

Du placerer din smartDOT på mobiltelefonen, på din router, dit smartTV, din el-afmåler og induktionskomfur – alt hvad der udsender stråler og elektromagnetiske felter.

SmartDOT kan købes i en startpakke sammen med en bioDOT, bioCLIP, bioBAND eller bioTAG og fås også i en enkelt- eller dobbeltpakning.

 

Læs mere om EnergiDOTs og anti-mobilstråling her 

Tekniske data vedr. EnergyDOTs

Alle energyDOTs aktiveres ved programmeret “Harmonic interface Technology” (udviklet udelukkende af Phi harmonics.)

Denne aktivering svarer til homøopatisk medicin eller andre vibrationelle midler, hvor en energi signatur lagres i et fast stof.

Hver energyDOT er programmeret med naturligt forekommende bioenergiske informationer og har sin egen signatur i henhold til dens formål.

Den kraftfulde resonansteknologi, blandt andet i smartDOT, genindstiller og fornyer de menneskeskabte elektromagnetiske felter til en naturlig harmonisk energi ved en proces kendt som “synkronisering.”

Kroppen modtager de mange elektromagnetfelts impulser fra usynlige forskellige frekvenser på en uorganiseret måde. Kroppen er en mast, som fungerer mellem 0 og 100 hertz (frekvenser), og som modtager alle frekvenser/informationer.

Kroppen skal derfor forholde sig til en masse uorganiserede informationer hver dag, der kommer i impulser.

Ved at bruge synkroniseringsmetoden tager kroppen imod impulserne og gør dem letter at fordøje for kroppen. Impulserne mister deres negative styrke og skaber balance.

EnergyDOTs fungerer som en slags stemmegaffel på de elektromagnetiske felter.

(SpaceDOT hjælper i rummet også på jordstråler og aquaDOT hjælper på vandet, så dets vitalitet ikke ødelægges af menneskeskabte elektromagnetiske felter.)

Den menneskelige krop er som en elektrisk sensor, og den genkender de nye “genindstillede beskeder/signaler” som værende i harmoni med sin naturlige sundhedstilstand. Kroppen behøver ikke længere at reagere defensivt til vibrationerne fra EMF.

Ved brug af energyDOTs bliver kroppen er en “harmoniseret” enhed og elektromagnetisk stress reduceres.

9 enkle tips til dit sunde og SELVkærlige vægttab

 

Få e-bogen, der guider dig til et sundt og SELVkærligt vægttab af helt nye veje, så du kan blive glad og tilfreds med dig selv og din krop.

EKSTRA BONUS:
Lækre kostforslag til dine sunde måltider.

 

Tusinde tak for din interesse. Der er en bekræftelsesmail på vej til dig og lige så snart, du har sagt ja tak, sender jeg e-bogen med de 9 tips og kostforslagene til dig ;-)