Mellemåltider

– de små sunde måltider i din dag

Mellemmåltider er vigtige både for din forbrænding og for at holde dit blodsukker stabilt i løbet af dagen.

Ved at indtage 2-3 mellemmåltider i løbet af dagen, så du spiser ca. hver 3. time, holder du gang i forbrændingen.

Når dit blodsukker er stabilt dagen igennem, undgår du nemmere at “gå sukkerkold” og falde i med uhensigtsmæssige kulhydrater. Disse får nemlig dit blodsukker til at stige med raketfart og giver dig hurtigt energi med efterfølgende fald, der giver trang til mere af det søde.

Et stabilt blodsukker betyder altså, at du vil opleve mindre sukkertrang og craving, og det gør det meget nemmere for dig at modstå fristelser, så du bedre kan holde vægten. 

 

Sunde snacks til dine mellemmåltider

Dine mellemmåltider kan sagtens både være lækre og sunde samtidig.

Når du bevidst vælger sunde snacks i stedet for søde sager, når lækkersulten melder sig, stabiliserer du samtidig dit blodsukker og kan dermed holde sukkertrangen i skak.

Læs mere om dette og find en masse lækre opskrifter på sunde snacks her

Sammensæt dine mellemmåltider optimalt

Når du spiser et mellemmåltid, der indeholder både fedt og protein sammen med kulhydratrige fødevarer som fx frugt og gulerødder, undgår du den hurtige blodsukkerstigning

Du opnår desuden en større mæthedsfølelse, og sammensætningen er samtidig optimal i forhold til produktionen af serotonin.

 

Her får du opskrifter på små sunde mellemmåltider, som har en god sammensætning af både protein, fedt og kulhydrater, som medvirker til en god blodsukkerbalance.

Du kan downloade opskriften på de enkelte mellemmåltider i pdf-format evt. til udprint.

Opskrifter til dine små sunde mellemmåltider:

Spændende opskrifter til dine øvrige måltider:

9 enkle tips til dit sunde og SELVkærlige vægttab

 

Få e-bogen, der guider dig til et sundt og SELVkærligt vægttab af helt nye veje, så du kan blive glad og tilfreds med dig selv og din krop.

EKSTRA BONUS:
Lækre kostforslag til dine sunde måltider.

 

Tusinde tak for din interesse. Der er en bekræftelsesmail på vej til dig og lige så snart, du har sagt ja tak, sender jeg e-bogen med de 9 tips og kostforslagene til dig ;-)