EnergyDOTs er små programmerede chips, der skaber balance i kroppen og beskytter dig og din familie mod elektromagnetiske stråler i hjemmet og ude i livet.

EnergyDOTs er fremstillet i England siden 2009 og kom til Danmart i 2015.

Vi befinder os konstant i et hotspot med stråling fra mobiltelefoner, computere og trådløst netværk – både hjemme og ude, hvor vi færdes i hverdagen.

Nogle mennesker er meget sensitive overfor disse stråler og reagerer fysisk med fx varmefølelse og smerter ved ørerne i forbindelse med brug af mobiltelefon.

Andre oplever summen i fingrene og kan ikke anvende mobil eller pc i længere tid af gangen.

EnergyDots består af en “low power” magnet – en chip, der er programmeret og tilført frekvenser efter samme teknologi som anvendes i fx mobilchips og dankortchips, der også virker som lagringsenheder.

Der fås flere varianter af energyDOTs.

De to vigtigste energyDOTs er bioDOT og smartDOT, er testet både i laboratorier og på mennesker. Der er udarbejdet 3 studier, der viser at det virker – se her.

Der er desuden indsamlet data om personlige oplevelser med smartDOT og bioDOT. Folks erfaringer viser:

  • mindre hovedpine
  • mere energi
  • mindre træthed m.m..
    bedre søvn
  • mere indre ro
  • samt ingen summen ved fingrene eller ondt ved øret ved anvendelse af mobil og pc.

BioDOT har du altid helt tæt på kroppen, da den er programmeret til arbejde sammen med kroppens egne frekvenser. Den fås i forskellige varianter, så du kan vælge hvilken type, der passer bedst til dig.

SmartDOT klistres på dit trådløse udstyr fx mobiltelefon, computer, router m.m.

BioDOT og smartDOT supplerer hinanden, så du er beskyttet bedst muligt.

Se og bestil de forskellige DOTs her

Tekniske data vedr. EnergyDOTs

Alle energyDOTs aktiveres ved programmeret “Harmonic interface Technology” (udviklet udelukkende af Phi harmonics.)

Denne aktivering svarer til homøopatisk medicin eller andre vibrationelle midler, hvor en energi signatur lagres i et fast stof.

Hver energyDOT er programmeret med naturligt forekommende bioenergiske informationer og har sin egen signatur i henhold til dens formål.

Den kraftfulde resonansteknologi, blandt andet i smartDOT, genindstiller og fornyer de menneskeskabte elektromagnetiske felter til en naturlig harmonisk energi ved en proces kendt som “synkronisering.”

Kroppen modtager de mange elektromagnetfelts impulser fra usynlige forskellige frekvenser på en uorganiseret måde. Kroppen er en mast, som fungerer mellem 0 og 100 hertz (frekvenser), og som modtager alle frekvenser/informationer.

Kroppen skal derfor forholde sig til en masse uorganiserede informationer hver dag, der kommer i impulser.

Ved at bruge synkroniseringsmetoden tager kroppen imod impulserne og gør dem letter at fordøje for kroppen. Impulserne mister deres negative styrke og skaber balance.

EnergyDOTs fungerer som en slags stemmegaffel på de elektromagnetiske felter.

(SpaceDOT hjælper i rummet også på jordstråler og aquaDOT hjælper på vandet, så dets vitalitet ikke ødelægges af menneskeskabte elektromagnetiske felter.)

Den menneskelige krop er som en elektrisk sensor, og den genkender de nye “genindstillede beskeder/signaler” som værende i harmoni med sin naturlige sundhedstilstand. Kroppen behøver ikke længere at reagere defensivt til vibrationerne fra EMF.

Ved brug af energyDOTs bliver kroppen er en “harmoniseret” enhed og elektromagnetisk stress reduceres.

9 enkle tips til dit sunde og SELVkærlige vægttab

 

Få e-bogen, der guider dig til et sundt og SELVkærligt vægttab af helt nye veje, så du kan blive glad og tilfreds med dig selv og din krop.

EKSTRA BONUS:
Lækre kostforslag til dine sunde måltider.

 

Tusinde tak for din interesse. Der er en bekræftelsesmail på vej til dig og lige så snart, du har sagt ja tak, sender jeg e-bogen med de 9 tips og kostforslagene til dig ;-)