Karin Schultz

Sundhedscoach

Kostvejleder

Ansigtszoneterapeut

Hvem er jeg – og hvorfor kan jeg hjælpe dig? 

 

Jeg har en sundhedsfaglig baggrund som lægesekretær gennem 25 år. 

I 2010 fandt jeg mod og styrke til at tage et stort skridt, skiftede kurs og uddannelse og sprang ud som selvstændig sundhedscoach med speciale i vægttabsprocessen. 

Og nej, bortset fra mine 3 graviditeter har jeg aldrig selv været overvægtig og kæmpet en ulige kamp mod vægten. 

Men det kunne lige så godt have været mig, der var i dine sko. Jeg kender nemlig alt for godt til ét af de allerstørste problemer, der er forbundet med overvægten, nemlig det lave selvværd. 

Lige fra barnsben har dårligt selvværd været mit issue. Det forfulgte mig i hele min skoletid med mobning og ensomhed. Det fortsatte i mit voksenliv, hvor jeg følte mig magtesløs og havde svært ved at komme ud af et dysfunktionelt ægteskab, fordi jeg ikke troede nok på mig selv.

 

Det er min historie! 

Jeg har altid haft en stor interesse for sundhed og den alternative verden, og som ca. 40-årig tog jeg fat på rækken af selvhjælpsbøger på biblioteket.

Efterhånden fik jeg fat i min kerne og opbyggede kærligheden til mig selv.

Og i 2007 var jeg stærk nok til at bryde ud af ægteskabet og stå på egne ben.

Herefter fortsatte jeg min intensive indre rejse, og ved hjælp af forskellige selvudviklingskurser samt guruer som Louise Hay og Deepak Chopra lykkedes det mig at få en markant mere bevidst og positiv tilgang til livet og til mig selv.

Så meget at jeg nu med glæde og entusiasme anvender mine egne bevidsthedserfaringer i mit holistiske arbejde med vægttabsprocessen.

Jeg oplever stor genkendelsesglæde hos mine klienter, der som udgangspunkt også drømmer om at få et bedre selvværd, mere selvkærlighed og større selvrespekt. 

Jeg henvender mig primært til modne kvinder, der stadig slås med de sidste “graviditetskilo”. 

Kvinder, der nu endelig har fundet tid og overskud til at prioritere sig selv – og er fast besluttet på at få deres ”oprindelige” krop og selvværd tilbage.

 

Er det dig?

Så er du hjerteligt velkommen til at kontakte mig for en helt uforpligtende snak om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig i gang med dit vægttab – eller helt i mål.

 

Se her hvordan jeg kan hjælpe dig i gang med din vægttabsproces – både online forløb og individuelt i klinikken 

 

Sundhed og forkælelse 

Selvværd og selvforkælelse går hånd i hånd.

Jeg supplerer derfor mine samtaler med behandlinger med ansigtszoneterapi og infrarød sauna, som både styrker din vægttabsprocessen og din selvkærlighed. 

Disse dejlige behandlinger kan du naturligvis også have gavn og glæde af, selv om du ikke har brug for at tabe dig, men gerne vil styrke dit helbred og velvære generelt.

Læs mere om mine dejlige og forkælelende behandlingsformer her

 

Jeg glæder mig til at møde dig – og hjælpe dig i din SELVkærlige proces ❣ 

 

Kærlig hilsen 

Annakarin

Kontaktoplysninger

Liv i Balance

Helseklinikken Nørregade 2

Nørregade 2, 1. sal

5800 Nyborg

Tlf. 61794077

email: [email protected]

CVR: 36741449 

 

9 enkle tips til dit sunde og SELVkærlige vægttab

 

Få de 9 tips, der guider dig til et sundt og SELVkærligt vægttab - helt enkelt uden at være på kur.

EKSTRA BONUS:
Lækre kostforslag til dine sunde måltider.

 

Tusinde tak for din interesse. Der er en bekræftelsesmail på vej til dig og lige så snart, du har sagt ja tak, sender jeg e-bogen med de 9 tips og kostforslagene til dig ;-)