Slankecoaching

– mere SELVkærlighed til dig og din krop

Slankecoaching styrker din motivation for vægttabet og giver dig større forståelse for de mekanismer, der forhindrer dig i at nå dit mål.

Ved at arbejde med maden som middel til at forbedre dit selvværd finder du samtidig ind til glæden ved dig selv, og at det er herfra din styrke skal komme til at sige til og fra

– så du kan passe godt på dig selv og din sundhed.

Slankecoaching er den sikre vej til dit vægttab

Når dit målet og store ønske er vægttab, er det i høj grad vigtigt at du har den rette motivation for at kunne holde gejsten hele vejen igennem processen.

Slankecoaching en rigtig god støtte til din motivation, fordi de forskellige spørgeteknikker og øvelser gør det muligt for dig, at finde helt ind til de værdier, der ligger til grund for dit vægttabsønske.

Du kender sikkert allerede nogle af disse, men det gør et stor forskel at få sat ord på og samtidig mærke følelsen indeni, og måske bliver du opmærksom på forhold, du IKKE var bevidst om i forvejen, og som vil styrke din motivation yderligere!

For rigtig mange handler det i høj grad om opnåelse af en større selvtilfredshed og at blive bedre til at tage hånd om sig selv og drage omsorg for sig selv.

For du er faktisk den vigtigste person i DIT liv!

Jo, du er!!

For at afklare dine inderste tanker og følelser omkring vægttabet, stiller jeg bl.a. spørgsmål som:

★  Hvad vil du gerne opnå ved at tabe dig?

★  Hvad vil være muligt for dig, når du har tabt dig?

★  Hvad har du udsigt til, hvis du ikke starter et vægttab nu?

★  Hvad forhindrer dig i at gå i gang lige nu?

Inden jeg startede i mit vægttabsforløb hos Karin, havde vi en indledende slankecoaching.

Jeg havde gjort mig mange overvejelser med tanker, som gik på, om jeg mon kunne klare at bevare motivationen trods andre faktorer, som kunne spille ind (fx stress, søvnmangel, osv.), for hvis det opstod, så skulle jeg klare endnu et nederlag.

Jeg tænkte også, om jeg mon kunne kommunikere med Karin, og om hun ville være ordentligt til stede. Til sidste besluttede jeg mig for at lave en investering for livet, mit liv, og det gav pote 🙂

Noget af dét, der faldt på plads for mig med det samme, var det vigtige i at være ærlig overfor mig selv hele vejen igennem, ikke lyve for mig selv, eller bevidst/ubevidst ændre mine spisevaner. Og ja, jeg har ikke været ærlig overfor mig selv i ret mange år, jeg mærkede ikke efter….

Samtalen med Karin påvirkede mig på den positive måde, for hun var god til at spørge ind, og så gå lidt dybere, var nysgerrig på mig på den gode måde. Hun anerkendte mig, fordi jeg havde taget “springet” og taget den store beslutning.

En god oplevelse, som satte min motivation meget i gang, jeg mærkede det i hjerne, hjertet og smilet på vej hjem på cyklen. 🙂

Følelserne var helt klart med armene i vejret, følelsen omkring at dette her var min vigtigste beslutning, jeg havde taget, og at det var det rigtige. Det gav mig indre glæde, ro og afklaring på, at nu var jeg på min rigtige vej, mit livs rejse, som nu netop er startet 🙂 Stort tillykke til mig, og til Karin 🙂

Jeg vil absolut anbefale Karin til andre, fordi hun gør det så godt på rigtig mange måder, hun er helt fantastisk til at anerkende, hvilket er en vigtig faktor for os, som er i gang.

Og fordi hun har en bred vifte af viden omkring alt det, man kan have brug, for når man står til en livsstilsændring på alle tænkelige måder.

Karin tager godt imod én, når man kommer rystende første gang, fordi man står på gyngende grund og har taget sit første skridt mod sit nye liv. Hun formår at få en ned på jorden igen og giver følelsen af, at dette her gør vi sammen, hele vejen frem til der, hvor det hele er så vidunderligt, og vi tør slippe.

Tak for det Karin 🙂

Gitte

Vægttabsforløb med slankecoaching

Slankecoaching indgår som en del af mit helt unikke vægttabsforløb i kombination med kostvejledning, ansigtszoneterapi og infrarød saunabehandling.

Inden du beslutter dig for at opstarte dette forløb, har vi en afklarende slankecoaching session for at få afklaret dine motivationsfaktorer og parathed for processen – og så vi lige kan møde hinanden først.

Læs mere om vægttabsforløbet HER!

Jeg er uddannet slankecoach hos Ida Oxholm, der har skrevet bogen Slank Indefra, som jeg varmt kan anbefale dig at læse.

9 enkle tips til dit sunde og SELVkærlige vægttab

 

Få e-bogen, der guider dig til et sundt og SELVkærligt vægttab af helt nye veje, så du kan blive glad og tilfreds med dig selv og din krop.

EKSTRA BONUS:
Lækre kostforslag til dine sunde måltider.

 

Tusinde tak for din interesse. Der er en bekræftelsesmail på vej til dig og lige så snart, du har sagt ja tak, sender jeg e-bogen med de 9 tips og kostforslagene til dig ;-)